reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja po wizycie :D szyjka długa, nie skraca się, więc największy strach minął :D
Dziecko znowu za nic nie chciało się pokazać, tyłem i plecami do USG.... NIC nie dało się podejrzeć... Płeć chyba poznam dopiero po porodzie ;)
Który jesteś juz tydzień? Ja za 2 tyg wizyta 🙈 mam nadzieję, ze moj maluch sie pokaze 😅 bo się mega niecierpliwie juz, 😅

reklama
Ja po wizycie :D szyjka długa, nie skraca się, więc największy strach minął :D
Dziecko znowu za nic nie chciało się pokazać, tyłem i plecami do USG.... NIC nie dało się podejrzeć... Płeć chyba poznam dopiero po porodzie ;)
Kochana nie jesteś sama, moje dziecię też się nie pokazuje. Mam nadzieje że na początku grudnia już się dowiemy, bo oszaleje wkońcu. Tak bardzo chciałabym coś kupić słodziutkiego i malutkiego żeby oznajmić najbliższym jaka płeć

Kochana nie jesteś sama, moje dziecię też się nie pokazuje. Mam nadzieje że na początku grudnia już się dowiemy, bo oszaleje wkońcu. Tak bardzo chciałabym coś kupić słodziutkiego i malutkiego żeby oznajmić najbliższym jaka płeć
Ja mam dwóch braci i siostrę, mama mówiła, że miała 4 niespodzianki 😅

Dziewczyny, a tak troche w innym temacie jakich produktów używacie na rozstępy?
Ja póki co mustela, ale sie zastanawiam czy na pewno skuteczny. 🤔
Ja się polubiłam z Palmersem,ale teraz z braku laku kupiłam tołpa mum olejek i nie do końca mi pasuje. Jednak przy Palmersie czuć ta bogata konsystencję, a mimo to świetnie się wchłania i nic mi się nie lepi. Minusem jest dosyć mała ta tubka. Mimo,że stosuje tylko na brzuch, uda i piersi to starcza na jakieś 3 tygodnie (co prawda 2 razy dziennie). Ogólnie z doświadczenia mogę Ci powiedzieć,że ważne jest po prostu dobre nawilżenie skóry. W pierwszej ciąży przytyłam 20kg i zaraz po porodzie w ciągu 2 tygodni wróciłam do swojej wagi , a całą ciążę używałam zwykłego kremu Nivea tego klasycznego małego i nie mam ani jednego rozstępu. Jak będzie teraz to się okaże..

Ja się polubiłam z Palmersem,ale teraz z braku laku kupiłam tołpa mum olejek i nie do końca mi pasuje. Jednak przy Palmersie czuć ta bogata konsystencję, a mimo to świetnie się wchłania i nic mi się nie lepi. Minusem jest dosyć mała ta tubka. Mimo,że stosuje tylko na brzuch, uda i piersi to starcza na jakieś 3 tygodnie (co prawda 2 razy dziennie). Ogólnie z doświadczenia mogę Ci powiedzieć,że ważne jest po prostu dobre nawilżenie skóry. W pierwszej ciąży przytyłam 20kg i zaraz po porodzie w ciągu 2 tygodni wróciłam do swojej wagi , a całą ciążę używałam zwykłego kremu Nivea tego klasycznego małego i nie mam ani jednego rozstępu. Jak będzie teraz to się okaże..
Ten z maslem kakaowym? Czuć coś to kakao ogólnie? Uwielbiam takie zapachy 😍

reklama
Do góry