reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mam ta sama sytacje, u mnie szpital zamknięty, najbliższy w którym miałam rodzic też się okazało że już zamknęli i jest tylko dla covida.
Miejmy nadzieję że sytacja się wyjaśni do kwietnia bo na razie kiebsko to wygląda.
No ja współczuję kobietom, które maja teraz rodzić.. Masakra. Lepiej odkładam pieniądze w razie gdybym musiała rodzić w domu, to zapłacę lekarzowi prowadzącemu, żeby odebrał poród 😅. Mam nadzieję, ze jednak do kwietnia cos sie zmieni na lepsze.

reklama
Może faktycznie masz rację? Te pyknięcia są bezgłośne i takie jakby bąbelki, mam nadzieję, że to to :D Tylko czuję je dość nisko i pośrodku :) W sumie jak patrzyłam to jest bardzo duża różnica wielkości dzidzi między 15tyg, a 20tyg więc u Ciebie pewnie Mąż niedługo wyczuje 😁 My musimy cierpliwie poczekać :)
Tez od 3 dni czuje pykniecia na środku pod pępkiem i myślę że to córcia :) jednak jelita trochę inaczej pykają i czasem dają jakiś dźwięk a tutaj bezgłośne bulgotki łaskotki ;)

No ja współczuję kobietom, które maja teraz rodzić.. Masakra. Lepiej odkładam pieniądze w razie gdybym musiała rodzić w domu, to zapłacę lekarzowi prowadzącemu, żeby odebrał poród 😅. Mam nadzieję, ze jednak do kwietnia cos sie zmieni na lepsze.
Ja bede rodzice w tej samej prywatnej klinice co pierwsze dziecko. Wiec jedyny stres, ze np przed porodem wysla caly oddzial na kwarantanne😂wtedy bym miala mega wielko problem...

Ja bede rodzice w tej samej prywatnej klinice co pierwsze dziecko. Wiec jedyny stres, ze np przed porodem wysla caly oddzial na kwarantanne😂wtedy bym miala mega wielko problem...
Możesz tam mieć pomimo covidu poród rodzinny? Ile kosztuje taki poród prywatnie? Bo też sie tym interesowałam. Teściowa powiedziała, ze może to zasponsorowac jak sie zorientuję gdzie będzie najbliżej. 😅 Tyle, ze u mnie jeszcze nie wiadomo czy nie będę miala cesarki bo mam macice dwurozna i sporą wadę wzroku. 🤔 Ale kto wie... Jeszcze sporo czasu jakby nie patrzeć.

Mam ta sama sytacje, u mnie szpital zamknięty, najbliższy w którym miałam rodzic też się okazało że już zamknęli i jest tylko dla covida.
Miejmy nadzieję że sytacja się wyjaśni do kwietnia bo na razie kiebsko to wygląda.
I u mnie to samo było ale właśnie oddział położniczy się odwołał i niby zaczęli działać w miarę normalnie, oby to się utrzymało 😉

reklama
Do góry