reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zaczęłaś już kupować jakieś ciuszki? Ja jak bym usłyszała że na 100% chłopak to na pewno bym się nie powstrzymała😁 a tu nagle niespodzianka i dziewuszka...
Szukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna 🤷

No jak widziałaś korniszona i to było na lepszym sprzęcie to pewnie chłopak ale powiem Ci że też bym się czuła skołowana... Słyszałam o przypadkach że z dziewuszki robił się chłopak ale odwrotnieto chyba nie.

Eee to bedzie chlopa😊 ja mam nadzieje, ze sie wreszcie dowiem na wizycie. W nastepna srode mam i znowu nie umiem sie doczekac:p zawsze jak jest drugi tydzien po wizycie to najchetniej juz bym szla-a wizyty mam co 3 tyg.

U mnie też raz wydaje się że chłopczyk a drugi raz dziewczynka. Teraz mam wizytę 5 grudnia może zrobi prezent na Mikołaja i się dokładnie pokaże.
Właśnie ja niby czuje że dziewczynka, ale śnił mi się chłopak... No i chciałabym chłopaka.... I nie wiem co jest przeczuciem, a co moimi życzeniami ;)

reklama
Klinika esculap w Bielsku-Bialej wrzuce link. Kiedys gdzies trafilam, ze jest kilka tych esculapow w Polsce, ale nie zaglebialam sie w temat, bo jestem ze Slaska. W tym konkretnym moja siostra miala 3porody, moja mama operacje ginekologiczna(ktorej nie chcieli jej zrobic w szpitalu panstwowym, bo miala wysokie cisnienie). Lekarz i chirurdzy naprawde z prawdziwego zdarzenia.
Mega tanio😱 słyszałam o kwotach rzędu 16 tysięcy zł. U nas położna odbierająca poród w domu kosztuje ok 4-5 tyś...

Do góry