reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Zaczęłaś już kupować jakieś ciuszki? Ja jak bym usłyszała że na 100% chłopak to na pewno bym się nie powstrzymała😁 a tu nagle niespodzianka i dziewuszka...
Szukałam tylko dla chłopca.
Na ostatnim USG lekarz prywatny pokazał siuraka obyło na 100%
A dzisiaj ta na NFZ nie widziała i pierwsze co to powiedziała dziewczyna 🤷

No jak widziałaś korniszona i to było na lepszym sprzęcie to pewnie chłopak ale powiem Ci że też bym się czuła skołowana... Słyszałam o przypadkach że z dziewuszki robił się chłopak ale odwrotnieto chyba nie.

Eee to bedzie chlopa😊 ja mam nadzieje, ze sie wreszcie dowiem na wizycie. W nastepna srode mam i znowu nie umiem sie doczekac:p zawsze jak jest drugi tydzien po wizycie to najchetniej juz bym szla-a wizyty mam co 3 tyg.

U mnie też raz wydaje się że chłopczyk a drugi raz dziewczynka. Teraz mam wizytę 5 grudnia może zrobi prezent na Mikołaja i się dokładnie pokaże.
Właśnie ja niby czuje że dziewczynka, ale śnił mi się chłopak... No i chciałabym chłopaka.... I nie wiem co jest przeczuciem, a co moimi życzeniami ;)

reklama
Klinika esculap w Bielsku-Bialej wrzuce link. Kiedys gdzies trafilam, ze jest kilka tych esculapow w Polsce, ale nie zaglebialam sie w temat, bo jestem ze Slaska. W tym konkretnym moja siostra miala 3porody, moja mama operacje ginekologiczna(ktorej nie chcieli jej zrobic w szpitalu panstwowym, bo miala wysokie cisnienie). Lekarz i chirurdzy naprawde z prawdziwego zdarzenia.
Mega tanio😱 słyszałam o kwotach rzędu 16 tysięcy zł. U nas położna odbierająca poród w domu kosztuje ok 4-5 tyś...

Do góry