reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Mam skierowania z prywatnego gabinetu, ale kiedyś z głupiego zapytałam i okazało się, że w enelmed można je zrobić za free w pakiecie ;) współczuję, że płacicie zawsze za wszystkie badania 😳

reklama
Ja ostatnio zrobiłam ciążowe zamówienie w h&m, wzięłam same s i wszystko za duże 😳 oddam siostrze, bo ona trochę większa, a te ubranka mogą być i na później. A chciałam brać M 😅
S za duze?😅😳 Na mnie M za duże, ale nie oddaje bo wiem że do nich "dorosne"😂

Byłam w poszukiwaniu butów, bo mój smykolec został bez zimówek a w sobote zamykają sklepy. Oczywiście nic sensownego nie znalazłam i pewnie jutro muszę się wybrać gdzieś dalej, z tym że pewnie z rana żeby nie wbić się w godziny dla seniorów :/
Dziś mam chęci na kwaśne więc zrobiłam ogórkową, dosmaże zaraz placuszków bananowych 😁

coś o tym wiem.. bo mój M. z kolei na budowie... teraz trochę mniej już bo pogoa nie sprzyja... ale sporo się napracował tak samo.
To super, i co... niedługo planujecie przeprowadzkę ? :)
Liczymy na to,że od grudnia już będziemy tam mieszkać 😊 w pierwotnym planie był listopad, ale niestety trochę roboty jeszcze zostało... A u Was? Jakiś przypuszczalny termin?

Byłam w poszukiwaniu butów, bo mój smykolec został bez zimówek a w sobote zamykają sklepy. Oczywiście nic sensownego nie znalazłam i pewnie jutro muszę się wybrać gdzieś dalej, z tym że pewnie z rana żeby nie wbić się w godziny dla seniorów :/
Dziś mam chęci na kwaśne więc zrobiłam ogórkową, dosmaże zaraz placuszków bananowych 😁
Ja tu widzę mix smaków 😂 ale powiem Ci ze ja dziś małemu na śniadanie robiłam plascki bananowe i zjadłam po nim co zostało 😜, ale tych placków to chyba nie jesz z ogórkowa bo tak zabrzmiało 😂

@Martus122 a fajne te legginsy? Nie prześwitują pośladki? ;)
Wiesz co 🤔 nie prześwitują, ale spodziewałam się konkretniejsze go materiału.. zostawiłam, bo jak wspominałam trochę pewnie dorosnę do nich, a i zimą jakieś rajstopy pod spód, bo ja zmarzluch 😁 generalnie jedne już dziś mimo,że dużawe ubrałam i od razu poczułam się wolna 😂 dużo nie płaciłam, bo za 2pak wyszło 49,99zl po rabacie, ale jeszcze poszukam czegoś przy okazji 😊 aha jeszcze czekam na przesyłkę z aliexpress tam zamówiłam sobie za 25zl takie ciążówki z ekoskóry (nie oczekuję po nich wiele,ale może akurat będą w miarę)

Wiesz co 🤔 nie prześwitują, ale spodziewałam się konkretniejsze go materiału.. zostawiłam, bo jak wspominałam trochę pewnie dorosnę do nich, a i zimą jakieś rajstopy pod spód, bo ja zmarzluch 😁 generalnie jedne już dziś mimo,że dużawe ubrałam i od razu poczułam się wolna 😂 dużo nie płaciłam, bo za 2pak wyszło 49,99zl po rabacie, ale jeszcze poszukam czegoś przy okazji 😊 aha jeszcze czekam na przesyłkę z aliexpress tam zamówiłam sobie za 25zl takie ciążówki z ekoskóry (nie oczekuję po nich wiele,ale może akurat będą w miarę)
Ja wam powiem ze nigdy jeszcze nic nie zamówiłam z Aliexpress ani niczego podobnego.. 😱Wgl wam dochodzą też rzeczy? I jakiej jakości?

Też planuje dziś skoczyć poszukać butów młodej, bo zimówki u nas max.1 sezon, a już zimno się robi na adidasy.. tylko narazie jakoś tyłka zwlec nie potrafię. Może obiad doda mi mocy 😂 ale z tym czekam na męża i tatę 😊

Ja wam powiem ze nigdy jeszcze nic nie zamówiłam z Aliexpress ani niczego podobnego.. 😱Wgl wam dochodzą też rzeczy? I jakiej jakości?
Ja raz w życiu zamówiłam z Ali torebkę, ta podkowę ze skóry węża co rok temu były modne i po 150zl, na Ali dałam chyba 35zl i była moja ulubiona torebka przez dluuuugi czas 😊 teraz zamówiłam 2 raz te legginsy,więc się okaże,ale moja szwagierka wiecznie zamawia i wiadomo zdarzają się buble,ale parę razy fajne rzeczy trafiła. Klienci tam w komentarzach z opiniami wstawiają fotki produktu i po tym najlepiej się zorientować czy warto czy nie 😊

reklama
Ja raz w życiu zamówiłam z Ali torebkę, ta podkowę ze skóry węża co rok temu były modne i po 150zl, na Ali dałam chyba 35zl i była moja ulubiona torebka przez dluuuugi czas 😊 teraz zamówiłam 2 raz te legginsy,więc się okaże,ale moja szwagierka wiecznie zamawia i wiadomo zdarzają się buble,ale parę razy fajne rzeczy trafiła. Klienci tam w komentarzach z opiniami wstawiają fotki produktu i po tym najlepiej się zorientować czy warto czy nie 😊
Ja gdzieś nie moge nic ciekawego znaleść na ali. Jedyne co zamówiłam to magiczne gąbki😂

Do góry