reklama
Pauliska757
Fanka BB :)
S za duze? Na mnie M za duże, ale nie oddaje bo wiem że do nich "dorosne"Ja ostatnio zrobiłam ciążowe zamówienie w h&m, wzięłam same s i wszystko za duże oddam siostrze, bo ona trochę większa, a te ubranka mogą być i na później. A chciałam brać M
Byłam w poszukiwaniu butów, bo mój smykolec został bez zimówek a w sobote zamykają sklepy. Oczywiście nic sensownego nie znalazłam i pewnie jutro muszę się wybrać gdzieś dalej, z tym że pewnie z rana żeby nie wbić się w godziny dla seniorów :/
Dziś mam chęci na kwaśne więc zrobiłam ogórkową, dosmaże zaraz placuszków bananowych
Martus122
Liczymy na to,że od grudnia już będziemy tam mieszkać w pierwotnym planie był listopad, ale niestety trochę roboty jeszcze zostało... A u Was? Jakiś przypuszczalny termin?coś o tym wiem.. bo mój M. z kolei na budowie... teraz trochę mniej już bo pogoa nie sprzyja... ale sporo się napracował tak samo.
To super, i co... niedługo planujecie przeprowadzkę ?
Patii_666
Ja tu widzę mix smaków ale powiem Ci ze ja dziś małemu na śniadanie robiłam plascki bananowe i zjadłam po nim co zostało , ale tych placków to chyba nie jesz z ogórkowa bo tak zabrzmiałoS za duze? Na mnie M za duże, ale nie oddaje bo wiem że do nich "dorosne"
Byłam w poszukiwaniu butów, bo mój smykolec został bez zimówek a w sobote zamykają sklepy. Oczywiście nic sensownego nie znalazłam i pewnie jutro muszę się wybrać gdzieś dalej, z tym że pewnie z rana żeby nie wbić się w godziny dla seniorów :/
Dziś mam chęci na kwaśne więc zrobiłam ogórkową, dosmaże zaraz placuszków bananowych
Martus122
Wiesz co nie prześwitują, ale spodziewałam się konkretniejsze go materiału.. zostawiłam, bo jak wspominałam trochę pewnie dorosnę do nich, a i zimą jakieś rajstopy pod spód, bo ja zmarzluch generalnie jedne już dziś mimo,że dużawe ubrałam i od razu poczułam się wolna dużo nie płaciłam, bo za 2pak wyszło 49,99zl po rabacie, ale jeszcze poszukam czegoś przy okazji aha jeszcze czekam na przesyłkę z aliexpress tam zamówiłam sobie za 25zl takie ciążówki z ekoskóry (nie oczekuję po nich wiele,ale może akurat będą w miarę)@Martus122 a fajne te legginsy? Nie prześwitują pośladki?
Patii_666
Ja wam powiem ze nigdy jeszcze nic nie zamówiłam z Aliexpress ani niczego podobnego.. Wgl wam dochodzą też rzeczy? I jakiej jakości?Wiesz co nie prześwitują, ale spodziewałam się konkretniejsze go materiału.. zostawiłam, bo jak wspominałam trochę pewnie dorosnę do nich, a i zimą jakieś rajstopy pod spód, bo ja zmarzluch generalnie jedne już dziś mimo,że dużawe ubrałam i od razu poczułam się wolna dużo nie płaciłam, bo za 2pak wyszło 49,99zl po rabacie, ale jeszcze poszukam czegoś przy okazji aha jeszcze czekam na przesyłkę z aliexpress tam zamówiłam sobie za 25zl takie ciążówki z ekoskóry (nie oczekuję po nich wiele,ale może akurat będą w miarę)
Pauliska757
Nie z ogórkową. Po ogórkowej najpierw się zakwaszam żeby potem sobie osłodzićJa tu widzę mix smaków ale powiem Ci ze ja dziś małemu na śniadanie robiłam plascki bananowe i zjadłam po nim co zostało , ale tych placków to chyba nie jesz z ogórkowa bo tak zabrzmiało
Martus122
Też planuje dziś skoczyć poszukać butów młodej, bo zimówki u nas max.1 sezon, a już zimno się robi na adidasy.. tylko narazie jakoś tyłka zwlec nie potrafię. Może obiad doda mi mocy ale z tym czekam na męża i tatęS za duze? Na mnie M za duże, ale nie oddaje bo wiem że do nich "dorosne"
Martus122
Ja raz w życiu zamówiłam z Ali torebkę, ta podkowę ze skóry węża co rok temu były modne i po 150zl, na Ali dałam chyba 35zl i była moja ulubiona torebka przez dluuuugi czas teraz zamówiłam 2 raz te legginsy,więc się okaże,ale moja szwagierka wiecznie zamawia i wiadomo zdarzają się buble,ale parę razy fajne rzeczy trafiła. Klienci tam w komentarzach z opiniami wstawiają fotki produktu i po tym najlepiej się zorientować czy warto czy nieJa wam powiem ze nigdy jeszcze nic nie zamówiłam z Aliexpress ani niczego podobnego.. Wgl wam dochodzą też rzeczy? I jakiej jakości?
reklama
Pauliska757
Ja gdzieś nie moge nic ciekawego znaleść na ali. Jedyne co zamówiłam to magiczne gąbkiJa raz w życiu zamówiłam z Ali torebkę, ta podkowę ze skóry węża co rok temu były modne i po 150zl, na Ali dałam chyba 35zl i była moja ulubiona torebka przez dluuuugi czas teraz zamówiłam 2 raz te legginsy,więc się okaże,ale moja szwagierka wiecznie zamawia i wiadomo zdarzają się buble,ale parę razy fajne rzeczy trafiła. Klienci tam w komentarzach z opiniami wstawiają fotki produktu i po tym najlepiej się zorientować czy warto czy nie