reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny. Bylam dzis na wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Lekarz sugeruje mi płeć. Wstawiam zdjęcie między nóżkami może powiecie mi co Wy widzicie

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1604586776798_6730124736271639359.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1604586776798_6730124736271639359.jpeg
    289,2 KB · Wyświetleń: 102
@Patii_666 nam prawie wszystko doszło z aliexpres, a jak nie doszło to zwrócili kasę :) Tylko zamawiamy zazwyczaj pierdoły np ja mam pełno kolczyków ;) Ja nie zamawiam ciuchów ani nic dla dziecka. Za to drewniany zegarek przyszedł super i mąż sobie buty zamówił i jest z nich super zadowolony. Nie doszedł tylko plecak taki do przypięcia do wózka, więc zamówiłam z allegro ale też sprowadzany z ali i strasznie śmierdział, więc oddałam i kupiłam polskiej firmy.

@MamoveKate matko nie wymawiaj nazwy pierogów ruskich!! Od miesiąca za mną chodzą 😭

Już za późno 😘 zrobione... 🤭

Załączniki

• IMG_9021.jpg
    IMG_9021.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 28
Hej dziewczyny. Bylam dzis na wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Lekarz sugeruje mi płeć. Wstawiam zdjęcie między nóżkami może powiecie mi co Wy widzicie

ja się nie znam :D ale te nóżki przesłodkie !! Piekneeeee !❤ Jejku jak ja bym chciała takie mieć zdjęcie moja dzidzia się zasłaniała nóżkami a kolejna wizyta za ponad dwa tygodnie :(((

reklama
Pierogi ❤ ❤ Mniam!! Ale bym zjadła... ja mam jeszcze ochote na McDonalda😍😍 dzisiaj dałam radę bez ale jutro chyba już nie wytrzymam😱 jecie czasem tam ?
Bardzo nie lubię jedzenia z mcdonalds. Jest bez smaku jak dla mnie, nawet frytki nie są dobre... Szkoda, że w Polsce jest mało burger Kingów, bo wg mnie mają najlepsze jedzenie z tych fastfoodow

Do góry