mia05
Fanka BB :)
Czasem tak pewnego miesiąca to raz w tygodniu jadłam tam big maka, cheesburgera i frytki teraz mi przeszło, choć maka nigdy nie odmawiam
hahah ❤ ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem tak pewnego miesiąca to raz w tygodniu jadłam tam big maka, cheesburgera i frytki teraz mi przeszło, choć maka nigdy nie odmawiam
Ja mam za daleko, ostatnio jadłam 3-4 lata temuPierogi ❤ ❤ Mniam!! Ale bym zjadła... ja mam jeszcze ochote na McDonalda dzisiaj dałam radę bez ale jutro chyba już nie wytrzymam jecie czasem tam ?
@Patii_666 nam prawie wszystko doszło z aliexpres, a jak nie doszło to zwrócili kasę Tylko zamawiamy zazwyczaj pierdoły np ja mam pełno kolczyków Ja nie zamawiam ciuchów ani nic dla dziecka. Za to drewniany zegarek przyszedł super i mąż sobie buty zamówił i jest z nich super zadowolony. Nie doszedł tylko plecak taki do przypięcia do wózka, więc zamówiłam z allegro ale też sprowadzany z ali i strasznie śmierdział, więc oddałam i kupiłam polskiej firmy.
@MamoveKate matko nie wymawiaj nazwy pierogów ruskich!! Od miesiąca za mną chodzą
Hej dziewczyny. Bylam dzis na wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Lekarz sugeruje mi płeć. Wstawiam zdjęcie między nóżkami może powiecie mi co Wy widzicie
Ja tam widzę jajcontka ale na mnie nie zwracaj zbytniej uwagi bo nie jestem znawcą.Hej dziewczyny. Bylam dzis na wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Lekarz sugeruje mi płeć. Wstawiam zdjęcie między nóżkami może powiecie mi co Wy widzicie
Hej dziewczyny. Bylam dzis na wizycie. Z maluszkiem wszystko ok. Lekarz sugeruje mi płeć. Wstawiam zdjęcie między nóżkami może powiecie mi co Wy widzicie
Bardzo nie lubię jedzenia z mcdonalds. Jest bez smaku jak dla mnie, nawet frytki nie są dobre... Szkoda, że w Polsce jest mało burger Kingów, bo wg mnie mają najlepsze jedzenie z tych fastfoodowPierogi ❤ ❤ Mniam!! Ale bym zjadła... ja mam jeszcze ochote na McDonalda dzisiaj dałam radę bez ale jutro chyba już nie wytrzymam jecie czasem tam ?