reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

miewam podobnie właśnie przy jakichś gwałtowniejszych ruchach.. albo jak nagle szybko wstanę.. ale bardziej nawet nie ból bioder tylko tak w okolicy biodra ale tak w środku coś bardziej... jakby... ciągnęło ? hmm..
Pewnie to te nieszczęsne więzadła... Najgorzej, że człowiek nawet siły nie ma przejść się po sklepie i szukać spodni ciążowych. Chyba się skuszę zamówić z Lidla, bo często o nich wspominałyscie, że są nawet spoko ;)

reklama
@Martus122 to super, domek budujecie ? :) pochwal się cos :)
Wiesz co mieszkanie dostałam po mojej ukochanej babci, która zmarła w sierpniu.. do tej pory mieszkaliśmy z moimi rodzicami, więc nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo czekam aby się tam wprowadzić 😊 trochę to trwa bo wszystko robimy od podstaw, a wystawił nas plytkarz- także mój M.sam sobie dziubie po pracy (jestem z Niego dumna,ale też mi Go brakuje,bo każda chwilę spędza na remoncie)..

Dziewczyny które chodzą prywatnie do gina. Czy płacicie za wyniki? Bo u mnie wszystkiemu wyniki muszę roboczych sama i bez skierowania. Lekarki mi tylko na kartce notuje. Teraz miałam kile, HIV i dwa inne i w szoku byłam jak musiałam 150 zl zapłacić
Tak, niestety 😔 minus prywatnych wizyt.. też do grudnia muszę zrobić HIV i parę innych,więc aż się boję ile zapłacę..

Pewnie to te nieszczęsne więzadła... Najgorzej, że człowiek nawet siły nie ma przejść się po sklepie i szukać spodni ciążowych. Chyba się skuszę zamówić z Lidla, bo często o nich wspominałyscie, że są nawet spoko ;)
Mi dziś przyszły legginsy z hm 2pak, wzięłam S choć normalnie nosiłam XS i kurcze trochę duże są, ale zima rajtki pod spód i powinno być ok, bo są dosyć cienkie.

Odnośnie badań :) pytanie do mam, które maja grupę krwi minus, (to moja pierwsza ciąża) kiedy dostalyscie zastrzyk z immunoglobuliny? Bolało ? ;))
Też mam minusa i pierwsza ciąża, na razie nie miałam zastrzyku, lekarz coś ostatnio wspominał że to 20tyg+ się robi, nie pamiętam dokładnie, mam się szykować :p

Wiesz co mieszkanie dostałam po mojej ukochanej babci, która zmarła w sierpniu.. do tej pory mieszkaliśmy z moimi rodzicami, więc nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo czekam aby się tam wprowadzić 😊 trochę to trwa bo wszystko robimy od podstaw, a wystawił nas plytkarz- także mój M.sam sobie dziubie po pracy (jestem z Niego dumna,ale też mi Go brakuje,bo każda chwilę spędza na remoncie)..

coś o tym wiem.. bo mój M. z kolei na budowie... teraz trochę mniej już bo pogoa nie sprzyja... ale sporo się napracował tak samo.
To super, i co... niedługo planujecie przeprowadzkę ? :)

W domu kolo 80/100 u lekarza 135 mówiłam, że się stresuje, ale powiedział, że stres stresem, ale tyle nie może być, bo będzie niedokrwistość, ale nie dopytałam, bo w sumie nie chciałam się stresować. Ze niedokrwistość u dzidzi? Kurcze nie wiem, ale biorę od wczoraj leki. Metocard.
Dziwne to, myślałam, że to z niedokrwistości bierze się wyższy puls (również szybsza męczliwość), bo serce musi więcej krwi przepompować, żeby lepiej dotlenić organizm, więc szybciej pompuje ;) więc nie wiem co lekarz mógł mieć na myśli? Metocard obniża też ciśnienie krwi.

Mi dziś przyszły legginsy z hm 2pak, wzięłam S choć normalnie nosiłam XS i kurcze trochę duże są, ale zima rajtki pod spód i powinno być ok, bo są dosyć cienkie.
Ja ostatnio zrobiłam ciążowe zamówienie w h&m, wzięłam same s i wszystko za duże 😳 oddam siostrze, bo ona trochę większa, a te ubranka mogą być i na później. A chciałam brać M 😅

reklama
Do góry