reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie z ogórkową. Po ogórkowej 😅 najpierw się zakwaszam żeby potem sobie osłodzić😂
Zjadłabym taka kwaśną ogórkowa 🤍 kiedyś na "zakochane w zupach" znalazłam przepis na ogórkowa z ryżem i uwielbiam, ale niestety mój mąż niezbyt 😔 w ogóle on nie przepada za zupami. Ile ja go musiałam prosić żeby mojego chłodnika litewskiego spróbował, bo oczywiście "nie będzie jadł, bo nie lubi. Jak można zimną zupę jeść" itd., a potem spróbował i teraz na hasło chłodnik aż mu się uszy trzęsą 😂

reklama
Dziwne to, myślałam, że to z niedokrwistości bierze się wyższy puls (również szybsza męczliwość), bo serce musi więcej krwi przepompować, żeby lepiej dotlenić organizm, więc szybciej pompuje ;) więc nie wiem co lekarz mógł mieć na myśli? Metocard obniża też ciśnienie krwi.
Ja biorę to tylko ze względu na ciśnienie krwi. 😊
Właśnie tak lekarz mówił, że przez wyższy puls może wystąpić niedokrwistość.

@Patii_666 nam prawie wszystko doszło z aliexpres, a jak nie doszło to zwrócili kasę :) Tylko zamawiamy zazwyczaj pierdoły np ja mam pełno kolczyków ;) Ja nie zamawiam ciuchów ani nic dla dziecka. Za to drewniany zegarek przyszedł super i mąż sobie buty zamówił i jest z nich super zadowolony. Nie doszedł tylko plecak taki do przypięcia do wózka, więc zamówiłam z allegro ale też sprowadzany z ali i strasznie śmierdział, więc oddałam i kupiłam polskiej firmy.

@MamoveKate matko nie wymawiaj nazwy pierogów ruskich!! Od miesiąca za mną chodzą 😭

@Patii_666 nam prawie wszystko doszło z aliexpres, a jak nie doszło to zwrócili kasę :) Tylko zamawiamy zazwyczaj pierdoły np ja mam pełno kolczyków ;) Ja nie zamawiam ciuchów ani nic dla dziecka. Za to drewniany zegarek przyszedł super i mąż sobie buty zamówił i jest z nich super zadowolony. Nie doszedł tylko plecak taki do przypięcia do wózka, więc zamówiłam z allegro ale też sprowadzany z ali i strasznie śmierdział, więc oddałam i kupiłam polskiej firmy.

@MamoveKate matko nie wymawiaj nazwy pierogów ruskich!! Od miesiąca za mną chodzą 😭
Mmm pierogi, właśnie skończyłam jeść 🤣🤣🤣

reklama
Do góry