reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja wizytuję w środę ;)
Szczerze mówiąc nie wiem, czy samo badanie szyjki powinno boleć 🤔 ja nawet nie wiem kiedy ginekolog to robi a robi na każdej wizycie. Co innego masaż szyjki 🙄 ojjj, jak mnie wymasował w szpitalu to niech go... Mój gin mnie masował dwa razy i zrobił to sto razy delikatniej, a drugi masaż wywołał mi wreszcie skurcze porodowe, więc lekki nie był...

Obczajki na brzuch 🥰 i te pytania- ile już przytyłaś? Ooooo, wreszcie wyglądasz, jak w ciąży!
Kocham🥰

Na szczęście w poprzedniej ciąży to były głównie komplementy, bo od tyłu nikt by nie powiedział, że jestem w ciąży, no ale

reklama
Ja wizytuję w środę ;)
Szczerze mówiąc nie wiem, czy samo badanie szyjki powinno boleć 🤔 ja nawet nie wiem kiedy ginekolog to robi a robi na każdej wizycie. Co innego masaż szyjki 🙄 ojjj, jak mnie wymasował w szpitalu to niech go... Mój gin mnie masował dwa razy i zrobił to sto razy delikatniej, a drugi masaż wywołał mi wreszcie skurcze porodowe, więc lekki nie był...

Obczajki na brzuch 🥰 i te pytania- ile już przytyłaś? Ooooo, wreszcie wyglądasz, jak w ciąży!
Kocham🥰

Na szczęście w poprzedniej ciąży to były głównie komplementy, bo od tyłu nikt by nie powiedział, że jestem w ciąży, no ale
Masaż szyjki 😱😱😱
Kto to kuźwa w ogóle masażem nazwał??? 😡😡😡

Cześć wszystkim [emoji4]
Kolejna mamuśka Was wita która w kwietniu rodzi a dokładnie niby 24 [emoji4]
Byłam już chwilkę na tym forum ale teraz zadko zaglądałam, ogólnie jestem z invitro starania i mam ogoromy sentyment i nie mogę przestać tam podglądać i czytać dziewczyn a jak wiadomo ogarnąć dwa forum wątkowe to nie możliwe [emoji2368]
Obecnie jest w 16tyg i ciaza przebiega prawidłowo, jestem po I badaniach prenatalnych i kolejne mam 08.12.
Wizyty w Dr z kliniki mam co 4 tyg, przy kolejejnej a dokładnie 24.11 mam mieć mierzona szyjkę, dziewczyny czy to boli ?
Obecnie zmagam się z najgorszym problemem i chciałabym Was może prosić o radę, złota receptę może któraś tego doświadczyła... Mam ogromne problemy z wyróżnianiem się :( smutne to ale powiem tak, syropki , czopki, ogromna ilość wody z cytryna i miodem przetestowane i dalej chwytają mnie okropne kolki.
Dodam że sienie lniane równiez pije [emoji17] brak już mi pomysłów, pomóżcie jak możecie będę bardzo wdzięczna za każdą informacje.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę [emoji8]

reklama
Do góry