reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Teraz mam wizyte 5 listopada bo odkad mi sie to zaczęło dziać nie mialam wizyty. W necie tylko czytam ze niektóre babki tak mają ze moze tak byc. Ale i tak zagadam teraz i zobaczymy co mi mój doktorek powie
Wszędzie piszą że za wysokie ciśnienie jest nie dobre no ale Ty masz naprawdę niskie i tak z ciekawości pytam. Daj znac po wizycie.

Ja się skupiam na 62 i wzwyż bo coś tak czuje, że dziecko może nie być malutkie (mąż ma 186 cm , ja 173 cm).
Mam też karton ubranek odłożony po chrześniaku, więc część ciuchów pożyczę od jego mamy :D , ale sama też zaczęłam już kupować ubranka bo niestety ciężko się oprzeć :D

Mi jeszcze brzucha nie macali, ale strasznie mnie denerwuje jak idę sie spotkać z moją mamą albo teściową , a tam wzrok na wstępie tylko na brzuch :p ... czuje ten wzrok na sobie i jakoś tak mnie denerwuje :p ... też tak macie ? :D

Tak !! Mam wrażenie, że niektórzy robią szzcególną obczajkę na brzuch.. czekają aż mi go "wysadzi", żeby tylko dowalić jakimś uszczypliwym stwierdzeniem..

Wszędzie piszą że za wysokie ciśnienie jest nie dobre no ale Ty masz naprawdę niskie i tak z ciekawości pytam. Daj znac po wizycie.

Jak mi na wizycie zmierzyli ciśnienie 100/60 i zapytałam.. bo mówię, że coś niskie bardzo.. to mi powiedziała... pamiętaj dziecko w ciąży lepiej mieć za niskie niż za wysokie..

Jak mi na wizycie zmierzyli ciśnienie 100/60 i zapytałam.. bo mówię, że coś niskie bardzo.. to mi powiedziała... pamiętaj dziecko w ciąży lepiej mieć za niskie niż za wysokie..
Mi to samo powiedziała, 🤣 wysokie jest niebezpieczne dla ciąży i dziecka, a niskie nie, tylko wiadomo samopoczucie do dupy bo i zawroty, osłabienie 🤔

reklama
Do góry