reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny ! No właśnie jak już ktoś dobrze zauważył w weekend zawsze tutaj mniej się dzieje. Co do zakupu ciuszków to ja tez mam już mega ochotę ale planuje zacząć w styczniu. I tak sobie mysle ze to będzie wtedy zakupowe tsunami 🤩🤪 no również nie mam po kim odziedziczyć bo w rodzinie dziewczynki. Aleee żeby nie było ze nic nie kupuje to zamówiłam dwa kocyki bo te które mi się podobały przecenili wiec stwierdziłam ze warto :))))
Dokładnie, w styczniu będą wyprzedaże więc na pewno uda się upolować fajne bodziaki czy śpiochy - to jednak najlepiej sprawdzało się u mojej córki w pierwszych miesiącach. Wierzę,że maj/czerwiec będzie na tyle ciepły,że wystarczy body , skarpeciaki i w drogę 👌

reklama
cześć Dziewczyny :) u nas dzisiaj bardzo mgliście, za oknem całkiem biało. Już dwa tygodnie minęły od wizyty i oczywiście zaczynam się zastanawiać czy na pewno z Maluchem wszystko jest ok 🤦‍♀️ niecierpliwie czekam aż poczuję ruchy, póki co to chyba tylko jelita, zwłaszcza na wieczór, ale wieczorami mam ostatnio potrzebę objadania się :) jeszcze nasłuchałam się historii o tym, że komuś coś źle wyszło w badaniach połówkowych, jakaś ciężka choroba, wada serca, podejrzenie ZD, a wcześniej wszystko było dobrze - nie wiem czemu jak ludzie dowiadują się o ciąży to uwielbiają opowiadać o samych strasznych rzeczach, porodach i chorobach :( ja oczywiście się przejęłam, jeszcze niepotrzebnie zaczęłam grzebać w internecie 🤦‍♀️

Cześć dziewczyny ! No właśnie jak już ktoś dobrze zauważył w weekend zawsze tutaj mniej się dzieje. Co do zakupu ciuszków to ja tez mam już mega ochotę ale planuje zacząć w styczniu. I tak sobie mysle ze to będzie wtedy zakupowe tsunami 🤩🤪 no również nie mam po kim odziedziczyć bo w rodzinie dziewczynki. Aleee żeby nie było ze nic nie kupuje to zamówiłam dwa kocyki bo te które mi się podobały przecenili wiec stwierdziłam ze warto :))))

Ciekawią mnie te kocyki, poproszę o zdjęcie jak przyjdą ;)

Mój mąż swego czasu też był takim outsiderem, czarne ciuchy, długie włosy, a teraz w życiu byś nie pomyślała 😂 wypełniacze w uszach, pełno tatuaży u czapeczka z daszkiem 😁 ja to team Nick z Backstreet Boys hahaha ostatnio nawet wracam do lat 90 i słucham muzyki - to były czasy. No i oczywiście Linkin Park 🤍
Love linkin Park

Hejka. Ja mam 2 chlopcow wiec jesli kolejny chłopiec bedzie to ciuchów mam ze hoho. Jesli dziewczynka to siostra mojego męża rok temu rodzila i narazie nikomu nie oddaje z nadzieją że może u nas dziewczyna będzie. Ale jesli będzie 👩 to i tak nie omieszkam pokupować kilku drobiazgów

Ja bym zjadla frytki ale gotowych nie mam a ziemniakow mi się nie chce obierać i kroić. Może mąż się zlituje😉
Boziu, nie masz litości ;)
Chyba tylko we dwie tu zostalysmy z cukrzyca, ja tu już mam dość tego samego, a ty kluski 🤤 frytki 🤤.
Wczoraj zjadłam śledzie w śmietanie z ogórkiem i cebulą plus ziemniaki i po godzinie cukier 130 , wiem że w normie ale u mnie to jakby wypada ze schematu (zwykle mam 115 po obiedzie)

Boziu, nie masz litości ;)
Chyba tylko we dwie tu zostalysmy z cukrzyca, ja tu już mam dość tego samego, a ty kluski 🤤 frytki 🤤.
Wczoraj zjadłam śledzie w śmietanie z ogórkiem i cebulą plus ziemniaki i po godzinie cukier 130 , wiem że w normie ale u mnie to jakby wypada ze schematu (zwykle mam 115 po obiedzie)
Ja się martwię czymś innym. Wczoraj przez te kłótnie z mężem i płacz zapomniałam wziąć insulinę pierwszy raz.. Nad ranem się obudziłam o 4 z tych nerwów już nie zasnęłam. Zmierzyłam cukier o 8 i miałam 98.. Mam nadzieję że żadnego wyrzutu w nocy nie miałam i ze z dzidzia wszystko ok 😥

reklama
W ogóle powiedzcie mi jak to jest z tym macaniem brzucha... Ogólnie raczej chodzę teraz w luźniejszych ciuchach, bo wygodniej ale wczoraj na te urodziny założyłam dopasowana sukienkę i co ktoś przyszedł to wszyscy mi się na brzuch rzucali i obmacywali, nawet faceci.. nigdy nie mogłam tego zrozumieć. Nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzalo,ale to jest głupie 🤷
Nie słyszałaś ostatnio w telewizji, że od momentu zajścia w ciążę Twoje ciało przestaje być Twoje? 🙄

Do góry