reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny ! No właśnie jak już ktoś dobrze zauważył w weekend zawsze tutaj mniej się dzieje. Co do zakupu ciuszków to ja tez mam już mega ochotę ale planuje zacząć w styczniu. I tak sobie mysle ze to będzie wtedy zakupowe tsunami 🤩🤪 no również nie mam po kim odziedziczyć bo w rodzinie dziewczynki. Aleee żeby nie było ze nic nie kupuje to zamówiłam dwa kocyki bo te które mi się podobały przecenili wiec stwierdziłam ze warto :))))
Dokładnie, w styczniu będą wyprzedaże więc na pewno uda się upolować fajne bodziaki czy śpiochy - to jednak najlepiej sprawdzało się u mojej córki w pierwszych miesiącach. Wierzę,że maj/czerwiec będzie na tyle ciepły,że wystarczy body , skarpeciaki i w drogę 👌

reklama
cześć Dziewczyny :) u nas dzisiaj bardzo mgliście, za oknem całkiem biało. Już dwa tygodnie minęły od wizyty i oczywiście zaczynam się zastanawiać czy na pewno z Maluchem wszystko jest ok 🤦‍♀️ niecierpliwie czekam aż poczuję ruchy, póki co to chyba tylko jelita, zwłaszcza na wieczór, ale wieczorami mam ostatnio potrzebę objadania się :) jeszcze nasłuchałam się historii o tym, że komuś coś źle wyszło w badaniach połówkowych, jakaś ciężka choroba, wada serca, podejrzenie ZD, a wcześniej wszystko było dobrze - nie wiem czemu jak ludzie dowiadują się o ciąży to uwielbiają opowiadać o samych strasznych rzeczach, porodach i chorobach :( ja oczywiście się przejęłam, jeszcze niepotrzebnie zaczęłam grzebać w internecie 🤦‍♀️

Cześć dziewczyny ! No właśnie jak już ktoś dobrze zauważył w weekend zawsze tutaj mniej się dzieje. Co do zakupu ciuszków to ja tez mam już mega ochotę ale planuje zacząć w styczniu. I tak sobie mysle ze to będzie wtedy zakupowe tsunami 🤩🤪 no również nie mam po kim odziedziczyć bo w rodzinie dziewczynki. Aleee żeby nie było ze nic nie kupuje to zamówiłam dwa kocyki bo te które mi się podobały przecenili wiec stwierdziłam ze warto :))))

Ciekawią mnie te kocyki, poproszę o zdjęcie jak przyjdą ;)

Mój mąż swego czasu też był takim outsiderem, czarne ciuchy, długie włosy, a teraz w życiu byś nie pomyślała 😂 wypełniacze w uszach, pełno tatuaży u czapeczka z daszkiem 😁 ja to team Nick z Backstreet Boys hahaha ostatnio nawet wracam do lat 90 i słucham muzyki - to były czasy. No i oczywiście Linkin Park 🤍
Love linkin Park

Hejka. Ja mam 2 chlopcow wiec jesli kolejny chłopiec bedzie to ciuchów mam ze hoho. Jesli dziewczynka to siostra mojego męża rok temu rodzila i narazie nikomu nie oddaje z nadzieją że może u nas dziewczyna będzie. Ale jesli będzie 👩 to i tak nie omieszkam pokupować kilku drobiazgów

Ja bym zjadla frytki ale gotowych nie mam a ziemniakow mi się nie chce obierać i kroić. Może mąż się zlituje😉
Boziu, nie masz litości ;)
Chyba tylko we dwie tu zostalysmy z cukrzyca, ja tu już mam dość tego samego, a ty kluski 🤤 frytki 🤤.
Wczoraj zjadłam śledzie w śmietanie z ogórkiem i cebulą plus ziemniaki i po godzinie cukier 130 , wiem że w normie ale u mnie to jakby wypada ze schematu (zwykle mam 115 po obiedzie)

Boziu, nie masz litości ;)
Chyba tylko we dwie tu zostalysmy z cukrzyca, ja tu już mam dość tego samego, a ty kluski 🤤 frytki 🤤.
Wczoraj zjadłam śledzie w śmietanie z ogórkiem i cebulą plus ziemniaki i po godzinie cukier 130 , wiem że w normie ale u mnie to jakby wypada ze schematu (zwykle mam 115 po obiedzie)
Ja się martwię czymś innym. Wczoraj przez te kłótnie z mężem i płacz zapomniałam wziąć insulinę pierwszy raz.. Nad ranem się obudziłam o 4 z tych nerwów już nie zasnęłam. Zmierzyłam cukier o 8 i miałam 98.. Mam nadzieję że żadnego wyrzutu w nocy nie miałam i ze z dzidzia wszystko ok 😥

reklama
W ogóle powiedzcie mi jak to jest z tym macaniem brzucha... Ogólnie raczej chodzę teraz w luźniejszych ciuchach, bo wygodniej ale wczoraj na te urodziny założyłam dopasowana sukienkę i co ktoś przyszedł to wszyscy mi się na brzuch rzucali i obmacywali, nawet faceci.. nigdy nie mogłam tego zrozumieć. Nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzalo,ale to jest głupie 🤷
Nie słyszałaś ostatnio w telewizji, że od momentu zajścia w ciążę Twoje ciało przestaje być Twoje? 🙄

Do góry