wiola1198
Fanka BB :)
Ja bym zjadla frytki ale gotowych nie mam a ziemniakow mi się nie chce obierać i kroić. Może mąż się zlituje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wbijaj, właśnie mój zrobiłJa bym zjadla frytki ale gotowych nie mam a ziemniakow mi się nie chce obierać i kroić. Może mąż się zlituje
O jej bo się popłaczę tak mi się chce frytekWbijaj, właśnie mój zrobił
Musisz męża podgadać, że mój specjalnie dla mnie zrobił to może zrobi a tak na serio mój robił dla siebie, a ja się przykolegowałam (zazwyczaj nie jem frytek)O jej bo się popłaczę tak mi się chce frytek
Mam wolny pokój do kwietniaNo właśnie czytałam, że w Kauflandzie bywają, a ja mam do niego hektar. A mąż mnie wyśmieje jakbym go miała tam wysłać po chrupki Mi curly nie wchodzą, bo są za twarde
@sad1717 zmieniam plan, nie kradnę Tobie kota tylko się do Ciebie wprowadzam!!