reklama
G
goscL
Gość
Ja to w ogole bylam po ciemnej stronie mocyna starosc zlagodniam mielismy z mezem jechac w tym roku na Rammsteina w lipcu i korona:/... przeniesli na przyszly rok i chyba bede musiala komus bilet oddac, bo maluszek juz bedziePiękne ubranko i suuuper zespół...właśnie mi przypomniałaś czasybgdy moje koleżanki wzdychały do Nicka Cartera (Backstreet Boys) to ja wzdychałam do Axla Rose`a. Zawsze byłam outsiderką
Nadziejka2021
Fanka BB :)
a proszę bardzo wklejam link a jak przyjdą to tez mogę Link do: Bawełniany Kocyk Lula Design DŻUNGLA BEŻCiekawią mnie te kocyki, poproszę o zdjęcie jak przyjdą
Marynia88
Moderator
Oooo koncert Rammsteina to jest coś - oprócz świetnej muzy - cudowne przejmujące i niezapomniane widowisko....niestety też nie byłam ale widziałam nagrania. JestJa to w ogole bylam po ciemnej stronie mocyna starosc zlagodniam mielismy z mezem jechac w tym roku na Rammsteina w lipcu i korona:/... przeniesli na przyszly rok i chyba bede musiala komus bilet oddac, bo maluszek juz bedzie
mayfly
Moja dwulatka potrafi przy Rammsteinie zasnąć kiedyś jej tatuś puścił, patrzę, a ta śpiOooo koncert Rammsteina to jest coś - oprócz świetnej muzy - cudowne przejmujące i niezapomniane widowisko....niestety też nie byłam ale widziałam nagrania. Jest
Marynia88
Moderator
Mój ostatnio usnął przy Black SabbathMoja dwulatka potrafi przy Rammsteinie zasnąć kiedyś jej tatuś puścił, patrzę, a ta śpi
mayfly
Nie jakieś tam kołysankiMój ostatnio usnął przy Black Sabbath
Marynia88
Moderator
Kołysanki są passeNie jakieś tam kołysanki
G
goscL
Gość
My bylismy rok temu i tak nam sie spodobalo show, ze jak wrocilismy to od razu kupilismy bilety na 2020... ale 2020 zrobil nam psikusa:/Oooo koncert Rammsteina to jest coś - oprócz świetnej muzy - cudowne przejmujące i niezapomniane widowisko....niestety też nie byłam ale widziałam nagrania. Jest
reklama
G
goscL
Gość
Hehe moj jak byl malutki to uwielbial Decapitateda jak mu puscilam cos spokojnego Ed’a Sheerana czy cos, to zaczynal plakac mam nawet taki filmik nagrany jak puszczamy mu najpierw wolna piosenke a potem ostre brzmienieMoja dwulatka potrafi przy Rammsteinie zasnąć kiedyś jej tatuś puścił, patrzę, a ta śpi
Ostatnio edytowane przez moderatora: