reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

W ogóle muszę się pochwalić,że jednak kupiłam małemu ten zestaw wypatrzony przez mojego M. Stałam przy nim i 10 min.sie zastanawiałam "kupić,nie kupić", w końcu moja córka wzięła i mówi idziemy kupić ,bo później nie będzie 😁 wiec mam już pierwsza rzecz 🤍 resztą może na wyprzedażach, bo odziedziczyć nie mam po kim (same kobitki ostatnio u nas). Jak byłam w ciąży z młodą to z kolei same chłopaki,więc też musiałam sama kompletować.

Załączniki

• received_804161600436339.jpeg
    received_804161600436339.jpeg
    207,8 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Hej mamuśki marny mam dzionek dzisiaj bo i noc była kiepska. Pokłóciłam się z mężem i przeryczalam jak głupia pół nocy a od rana od 6 wzięłam się za porządki, łazienka, kuchnia musiałam gdzieś się wyrzyc tyle dobrego z tej kłótni. Teraz oslablam i mnie mdli
Biedna... Tak to jest z tymi facetami.. 🙄 Ty się nie przemęczaj, bo teraz Ty jesteś najważniejsza. To on kibelek za kare powinien myć!

W ogóle muszę się pochwalić,że jednak kupiłam małemu ten zestaw wypatrzony przez mojego M. Stałam przy nim i 10 min.sie zastanawiałam "kupić,nie kupić", w końcu moja córka wzięła i mówi idziemy kupić ,bo później nie będzie 😁 wiec mam już pierwsza rzecz 🤍 resztą może na wyprzedażach, bo odziedziczyć nie mam po kim (same kobitki ostatnio u nas). Jak byłam w ciąży z młodą to z kolei same chłopaki,więc też musiałam sama kompletować.
Piękne ubranko i suuuper zespół...właśnie mi przypomniałaś czasybgdy moje koleżanki wzdychały do Nicka Cartera (Backstreet Boys) to ja wzdychałam do Axla Rose`a. Zawsze byłam outsiderką😉

W ogóle powiedzcie mi jak to jest z tym macaniem brzucha... Ogólnie raczej chodzę teraz w luźniejszych ciuchach, bo wygodniej ale wczoraj na te urodziny założyłam dopasowana sukienkę i co ktoś przyszedł to wszyscy mi się na brzuch rzucali i obmacywali, nawet faceci.. nigdy nie mogłam tego zrozumieć. Nie żeby mi to jakoś bardzo przeszkadzalo,ale to jest głupie 🤷

Piękne ubranko i suuuper zespół...właśnie mi przypomniałaś czasybgdy moje koleżanki wzdychały do Nicka Cartera (Backstreet Boys) to ja wzdychałam do Axla Rose`a. Zawsze byłam outsiderką😉
Mój mąż swego czasu też był takim outsiderem, czarne ciuchy, długie włosy, a teraz w życiu byś nie pomyślała 😂 wypełniacze w uszach, pełno tatuaży u czapeczka z daszkiem 😁 ja to team Nick z Backstreet Boys hahaha ostatnio nawet wracam do lat 90 i słucham muzyki - to były czasy. No i oczywiście Linkin Park 🤍

Mój mąż swego czasu też był takim outsiderem, czarne ciuchy, długie włosy, a teraz w życiu byś nie pomyślała 😂 wypełniacze w uszach, pełno tatuaży u czapeczka z daszkiem 😁 ja to team Nick z Backstreet Boys hahaha ostatnio nawet wracam do lat 90 i słucham muzyki - to były czasy. No i oczywiście Linkin Park 🤍
Moje upodobania nie miały wpływu na mój ubiór, to było coś w środku - chodziłam swoimi ścieżkami i miałam nieco inne poglądy i gusta niż większość. Fajne czasy....ciekawi ludzie....ech miło powspominać😉

Moje upodobania nie miały wpływu na mój ubiór, to było coś w środku - chodziłam swoimi ścieżkami i miałam nieco inne poglądy i gusta niż większość. Fajne czasy....ciekawi ludzie....ech miło powspominać😉
Czyli byłaś unikatowa, a nie ślepo podążałaś za tłumem 👏 to ważne mieć własne zdanie i własną ścieżkę życiową 😊

Czyli byłaś unikatowa, a nie ślepo podążałaś za tłumem 👏 to ważne mieć własne zdanie i własną ścieżkę życiową 😊
Ej mów do mnie jeszcze😉 a tak poważnie to myślę że każdy jest unikatowy tylko z różnych względów tego nie okazuje - a szkoda... Dla mnie teraz celem jest właśnie przekazać tą unikatowość i otwartość moim brzdącą.

Oj tak Linkin Park ❤️ cały czas do nich wracam, szkoda, że Chestera już nie ma 😢

reklama
Cześć dziewczyny ! No właśnie jak już ktoś dobrze zauważył w weekend zawsze tutaj mniej się dzieje. Co do zakupu ciuszków to ja tez mam już mega ochotę ale planuje zacząć w styczniu. I tak sobie mysle ze to będzie wtedy zakupowe tsunami 🤩🤪 no również nie mam po kim odziedziczyć bo w rodzinie dziewczynki. Aleee żeby nie było ze nic nie kupuje to zamówiłam dwa kocyki bo te które mi się podobały przecenili wiec stwierdziłam ze warto :))))

Do góry