reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
To pewnie ciąża biochemiczna przykro mi ale głowa do góry, działajcie dalej, na pewno w końcu się udaDostałam dzisiaj okresu.
Dlaczego 3 testy wyszły pozytywnie? Nie ogarniam.
Justi1234
Na staraczkach wyczytałam, że w cykl po ciąży biochemicznej jest łatwiej zajść w ciążę.Dostałam dzisiaj okresu.
M_P_90
To mogła być ciąża biochemiczna, albo to co dostałaś to nie okres, a wczesne poronienie...trzeba zrobić bete, bo jak to poronienie to musisz iść do lekarza po krwawieniu sprawdzić, czy wszystko się wyczyściłoDostałam dzisiaj okresu.
jakoś dalej nie dochodzi. Bete mam 496, w czwartek kolejna beta. Jestem po jednej biochemicznej w maju. Nawet teraz mało co czułam, ze się udałoDziewczyny z pozytywnymi testami- jak się czujecie? Psychicznie i fizycznie
magnolia1505
To na pewno okres? Może tylko plamienie :-( przykro mi:-(Dostałam dzisiaj okresu.
M_P_90
Ja miałam bete prawie 200 we wtorek i dzisiaj byłam na pobraniu zobaczyć jaki jest przyrost, mam nadzieję, że spory, bo we wtorek lekarz i jakby była 1000 do wtorku to może będzie już widać zarodek ❤ ja wiedziałam, że się udało po tym jak zrobiło mi się mega ciasno na dole i mój syn nagle nie chciał się ode mnie odkleić i też jestem po biochemicznej i po poronieniujakoś dalej nie dochodzi. Bete mam 496, w czwartek kolejna beta. Jestem po jednej biochemicznej w maju. Nawet teraz mało co czułam, ze się udało
gratulacje! Tez licze, ze mój przyrost będzie duzy bo jestem w szoku, ze prawie 500:-) a to w dzień miesiączki. W biochemicznej miałam wynik 18,5 i spadło do 7,5 później przyszła @, jak zobaczyłam ten wynik no radość !!!Ja miałam bete prawie 200 we wtorek i dzisiaj byłam na pobraniu zobaczyć jaki jest przyrost, mam nadzieję, że spory, bo we wtorek lekarz i jakby była 1000 do wtorku to może będzie już widać zarodek ❤ ja wiedziałam, że się udało po tym jak zrobiło mi się mega ciasno na dole i mój syn nagle nie chciał się ode mnie odkleić i też jestem po biochemicznej i po poronieniu
reklama
Nutka9
Zaangażowana w BB
Zywa krew, więc już nie mam złudzeń....Ale jesli uda mi się ponownie zajsć, to będzie termin na 30 kwietnia, więc może powrócę do Was [emoji846] chociaż nie wiem czy nie odpuszczę na jakiś czas. Zobaczę.To na pewno okres? Może tylko plamienie :-( przykro mi:-(
Tym czasem wszystkiego dobrego dla Was! [emoji4]