reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Być może. W marcu przeszłam przez to samo.
Pozytywna wiadomość jest taka, że w ciążę zachodze [emoji123] teraz tylko muszę skonsultować z lekarzem dlaczego ciaza nie utrzymuje się.

Dostałam dzisiaj okresu.
Dlaczego 3 testy wyszły pozytywnie? Nie ogarniam.
To mogła być ciąża biochemiczna, albo to co dostałaś to nie okres, a wczesne poronienie...trzeba zrobić bete, bo jak to poronienie to musisz iść do lekarza po krwawieniu sprawdzić, czy wszystko się wyczyściło

jakoś dalej nie dochodzi. 😍 Bete mam 496, w czwartek kolejna beta. Jestem po jednej biochemicznej w maju. Nawet teraz mało co czułam, ze się udało 😍
Ja miałam bete prawie 200 we wtorek i dzisiaj byłam na pobraniu zobaczyć jaki jest przyrost, mam nadzieję, że spory, bo we wtorek lekarz i jakby była 1000 do wtorku to może będzie już widać zarodek 😍😍😍❤ ja wiedziałam, że się udało po tym jak zrobiło mi się mega ciasno na dole i mój syn nagle nie chciał się ode mnie odkleić i też jestem po biochemicznej i po poronieniu

Ja miałam bete prawie 200 we wtorek i dzisiaj byłam na pobraniu zobaczyć jaki jest przyrost, mam nadzieję, że spory, bo we wtorek lekarz i jakby była 1000 do wtorku to może będzie już widać zarodek 😍😍😍❤ ja wiedziałam, że się udało po tym jak zrobiło mi się mega ciasno na dole i mój syn nagle nie chciał się ode mnie odkleić i też jestem po biochemicznej i po poronieniu
gratulacje! 😘😘✊🏻Tez licze, ze mój przyrost będzie duzy 😁bo jestem w szoku, ze prawie 500:-) a to w dzień miesiączki. W biochemicznej miałam wynik 18,5 i spadło do 7,5 później przyszła @, jak zobaczyłam ten wynik no radość !!! ❤️

reklama
To na pewno okres? Może tylko plamienie :-( przykro mi:-(
Zywa krew, więc już nie mam złudzeń....Ale jesli uda mi się ponownie zajsć, to będzie termin na 30 kwietnia, więc może powrócę do Was [emoji846] chociaż nie wiem czy nie odpuszczę na jakiś czas. Zobaczę.

Tym czasem wszystkiego dobrego dla Was! [emoji4]

Do góry