reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

gratulacje! 😘😘✊🏻Tez licze, ze mój przyrost będzie duzy 😁bo jestem w szoku, ze prawie 500:-) a to w dzień miesiączki. W biochemicznej miałam wynik 18,5 i spadło do 7,5 później przyszła @, jak zobaczyłam ten wynik no radość !!! ❤
to tak jak u mnie! W biochemicznej testy pozytywne, ale ze słabą kreską, a przed krwawienie beta 7,71... Teraz to nawet nie wiem kiedy powinnam mieć @, bo to krwawienie po biochem to chyba nie jest okres...przynajmniej u mnie by się to nie pokrywało, bo owulacje miałam gdzieś 8/9 lipiec i zawsze dostawałam @ 14 dni po owu także powinnam mieć teraz @ jakoś dzisiaj, a ja mam dzisiaj bardzo mocne kreski na teście i bete dwa dni temu prawie 200 także wiem, że na pewno będzie przyrost tylko jestem ciekawa jaki duży 😁😁😁 może będę miała dzisiaj taki jak Ty! 😁😁😁😍

reklama
to tak jak u mnie! W biochemicznej testy pozytywne, ale ze słabą kreską, a przed krwawienie beta 7,71... Teraz to nawet nie wiem kiedy powinnam mieć @, bo to krwawienie po biochem to chyba nie jest okres...przynajmniej u mnie by się to nie pokrywało, bo owulacje miałam gdzieś 8/9 lipiec i zawsze dostawałam @ 14 dni po owu także powinnam mieć teraz @ jakoś dzisiaj, a ja mam dzisiaj bardzo mocne kreski na teście i bete dwa dni temu prawie 200 także wiem, że na pewno będzie przyrost tylko jestem ciekawa jaki duży 😁😁😁 może będę miała dzisiaj taki jak Ty! 😁😁😁😍
ja właśnie wczoraj miałam termin @ 😍 To identyczna sytuacja bo ja owu miałam gdzieś 7,8😁✊🏻

ja właśnie wczoraj miałam termin @ 😍 To identyczna sytuacja bo ja owu miałam gdzieś 7,8😁✊🏻
Ale super! Czyli termin też będziemy miały podobny! 😁😁😁😊💖😍
Mój test sprzed 30 minut! 😍😍😍

Załączniki

• received_605905940346521.jpeg
    received_605905940346521.jpeg
    37,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry