reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a to pierwsze ryzyko nie skorygowane jest porównywane tylko z wiekiem kobiety?
Serio kobiety w wieku 23 lat i jest takie ryzyko 1:1026? Jestem w szoku, że jest dość spore moik zdaniem.
U mnie wyszło na 31lat tak, skorygowane tylko z USG, bo z krwi nie robiłam ;)
IMG_20201027_154352.jpg

Na necie jest tylko o obniżonym białky pappa a ja kak powyżej 5 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bądź też swiadoma, że (chyba) żadna z nas nie jest lekarzem która się na tym zna więc nie powlrownuj wyników i zapytaj lekarza bo on cię na pewno uspokoi. To że masz inne wyniki niż ja czy inna dziewczyną nie oznacza nic zlego :)

Bądź też swiadoma, że (chyba) żadna z nas nie jest lekarzem która się na tym zna więc nie powlrownuj wyników i zapytaj lekarza bo on cię na pewno uspokoi. To że masz inne wyniki niż ja czy inna dziewczyną nie oznacza nic zlego :)
A gdzie ja porównałam wyniki? Pytałam tylko czy ktoś wie jak to odczytać. Nigdy nie porównywałam i nie będę, bo doskonale wiem, że kazda z nas ma inne wyniki 😊
Po prostu jestem ciekawa jak to się ma do. Widełek tej bety i wolnego pappa 😜😜😜

Ja sie kompletnie na tym nie znam, wiex nawet nie probuje zgadywac:p ja na swoich wynikach mialam pole uwagi i tam byl opis, ze nie wykryto ryzyka wystapienua wad chromosomalnych na podstawie usg i testu pappa i opis wyniku.

A gdzie ja porównałam wyniki? Pytałam tylko czy ktoś wie jak to odczytać. Nigdy nie porównywałam i nie będę, bo doskonale wiem, że kazda z nas ma inne wyniki 😊
Po prostu jestem ciekawa jak to się ma do. Widełek tej bety i wolnego pappa 😜😜😜
W sensie jak któraż z nas napiszę " ja miałam tyle a tyle i jest ok" to żebyś się nie stresowała że u ciebie jest inaczej, w tym sensie nie porównuj, nie sugeruj :) ja na początku się bardzo porównywałam i dołowało mnie to.

reklama
W sensie jak któraż z nas napiszę " ja miałam tyle a tyle i jest ok" to żebyś się nie stresowała że u ciebie jest inaczej, w tym sensie nie porównuj, nie sugeruj :) ja na początku się bardzo porównywałam i dołowało mnie to.
Nie kochana ja nie porównuję nie, nie, spokojnie :p bo ryzyko mi ładnie wyliczyło, ale białko jakieś wyskokie nie mieści się w widelkach a beta niżej niz w widelkach no nic muszę czekać na lekarza 😜😜😜

Do góry