Martus122
Fanka BB :)
O kurcze Ty dopiero szczuplutkaU mnie jednak +4 już, zaczęłam od 42,5, a teraz 46,5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze Ty dopiero szczuplutkaU mnie jednak +4 już, zaczęłam od 42,5, a teraz 46,5
Już co raz mniejO kurcze Ty dopiero szczuplutka
Dziewczyny a to pierwsze ryzyko nie skorygowane jest porównywane tylko z wiekiem kobiety?
Serio kobiety w wieku 23 lat i jest takie ryzyko 1:1026? Jestem w szoku, że jest dość spore moik zdaniem.
Wow jestem w szoku. Spore liczby. Myślałem, że inaczej te liczny wyglądają.Ja mam 26 lat i ryzyko nie skorygowane (podstawowe) trisomi 21 mam 1;860 wiec ono najwidoczniej szybko rośnie
Coś w tym jest bo ja mam 41 lat i ryzyko podstawowe trisomia 21 mam 1/56 a skorygowane 1/434Ja mam 26 lat i ryzyko nie skorygowane (podstawowe) trisomi 21 mam 1;860 wiec ono najwidoczniej szybko rośnie