mayfly
Fanka BB :)
Jadę!!!Jeny, przypomniało mi się, że kiedyś kupiłam brzoskwinie w puszce ❤❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę!!!Jeny, przypomniało mi się, że kiedyś kupiłam brzoskwinie w puszce ❤❤❤❤
Ja już mam więcej i lekarz mnie pochwalił, że ładny przyrost i wreszcie coś zaczyna ruszać+3kg to za dużo? A w którym tygodniu jesteś? Pytam bo wczoraj jeszcze mialam +2 a dzisiaj wchodzę na wagę a już +3kg. Przysiegam ze wczoraj byłam grzeczna wszystko zdrowie i w limicie kalorycznym. Nawet w weekend była grzeczna i co? Jestem w 17tc i myslalam ze to nie tak źle z tymi kilogramami
Za mną ostatnio chodzi budyń zrobiłam sama z przepisu na thermomix i wyszedł ohydnie słodki, musiałam wylaćMnie dziš naszło na budyń. Szłam do szafki modląc się żeby tam był, i był!
Właśnie Dziewczyny, powiedzcie teraz posiew moczu jest w zaleconych badaniach ciążowych? Pytam, bo w pierwszej ciąży nie miałam na pewno, a teraz robiłam zwykle badanie moczu i wyszło ok, a na następną wizytę mam właśnie posiew..Mi w posiewie wyszło takie coś, pierwszy raz, bo zawsze czysto było, a w klinice robiłam bardzo regularnie. Poprosiłam o konsultację z lekarzem, nie wiem czy to coś groźnego? Paciorkowce chyba często występują u kobiet w ciąży, kojarzę, że siostra miała
Właśnie Dziewczyny, powiedzcie teraz posiew moczu jest w zaleconych badaniach ciążowych? Pytam, bo w pierwszej ciąży nie miałam na pewno, a teraz robiłam zwykle badanie moczu i wyszło ok, a na następną wizytę mam właśnie posiew..