reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
I powiem Wam, ze juz wiem czemu nie chciałam robic badań bety. Za mało przyrasta jest zle, dużo przyrasta, a potem pusty pęcherzyk to jeszcze gorzej... lepiej być chyba totalnie nieświadomym😐
w zeszłej ciąży tez tak panikowałam o wszystko bety co 5 dni robiłam 😌🙈 teraz jestem zdania ze co ma być to będzie wole spokojna ciąże bo ost była ostro nerwowa i nie wyszło to na dobre 😉

w zeszłej ciąży tez tak panikowałam o wszystko bety co 5 dni robiłam 😌🙈 teraz jestem zdania ze co ma być to będzie wole spokojna ciąże bo ost była ostro nerwowa i nie wyszło to na dobre 😉
Ja tak samo nerwówka w pracy w domu... Teraz siedzę na l4 i odpoczywam...aby wytrzymać do 18stego potem będę wiedziała co i jak...

W 2 ciazach jezdzilam na rowerze do samego konca, czemu nie chcesz jezdzic? Bylo mi lzej pedalowac niz chodzic :p
Mam beżowe plamienia co drugi dzień wiec sie oszczędzam. W kwietniu poronilam, odrazu wtedy byly ciemnobrazowe i w 6t bradykardia.
Chcę jechać tez z mężem na urlop jedna z lekarek (chodzę do dwóch), mówi zeby nie wyjeżdżać, bo 500km to za duzo, a ja chcę tylko nad morzem pospacerować, książkę poczytać, to jakies 300km, mąż co godzinę zrobi przerwę by odpocząć. Druga coś milczy..., zatem oszczędzam się jak się da.

reklama
Do góry