reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja w sumie z racji wiary powiedziałam,że nie pije. Jeśli ktoś nie wie,to sierpień w kościele to miesiąc trzeźwości. Powiedziałam,że mam takie postanowienie i nie będę go rzucać haha. To wersja dla rodziny i jakoś póki co mam spokój.
U mnie by nie przeszlo bo nie jestesmy religijny,wrecz by wogole padla na podloge jak bym jej to powiedziala heh.

reklama
Wiecie ja tez nikomu nie powiedziałam oprocz mężowi , który nie kuma czemu nie chce jeździć rowerem, nie potrafił tego ogarnąć jak to nie będziesz jeździć rowerem?
U mnie TP 04.04 lub 05.04, wtorkowe Usg potwierdziło serduszko 115 uderzeń 6t1d. Beta w pon ponad 36000. Mam brazowe plamki i dostalam Luteinę i acard. Jedyne objawy to co jakis czas mega senność i wzdęcia. Piersi nie bolą. Pracuje zdalnie z domu. Miałysicie tak i szczęśliwie urodziłyście?
Mój też tego nie rozumiał dopóki nie zobaczył, że to dla mnie okropny wysiłek i nie daje rady podjechać nawet pod małą górkę no i jak lekarz powiedział, że lepiej odpuścić sobie rower to już nie dyskutował :p

Wow to podziwiam, bo mnie jak na razie pokonuje jeden dwulatek, aż sie boje co będzie z dwójka😂 a mąż na miejscu...😜
Mnie 10miesięczniak xD ...od wczoraj gorączkuje i jeszcze dzisiaj biegunki dostał, więc już wysiadam, bo nocka na czuja, co 4h musieliśmy mu leki na zmiane podawać i go dopajać...masakra, a gdzie tu z 4 dzieci...ja się zastanawiam jak z dwójką maluchów dam radę ;] :p

A ja jadę na wesele i co... Będą chcieli wszyscy mi polewać ją będę odmawiać i się kapną ze w ciąży jestem.. A chciałam powiedzieć dopiero jak skończę 12tyd
ja to póki serduszka nie zobaczę to nikomu nie mówię nawet maluchom chce mieć pewność 😉 ost w styczniu powiedziałam i były bardziej załamane ode mnie 😌

Wiecie ja tez nikomu nie powiedziałam oprocz mężowi , który nie kuma czemu nie chce jeździć rowerem, nie potrafił tego ogarnąć jak to nie będziesz jeździć rowerem?
U mnie TP 04.04 lub 05.04, wtorkowe Usg potwierdziło serduszko 115 uderzeń 6t1d. Beta w pon ponad 36000. Mam brazowe plamki i dostalam Luteinę i acard. Jedyne objawy to co jakis czas mega senność i wzdęcia. Piersi nie bolą. Pracuje zdalnie z domu. Miałysicie tak i szczęśliwie urodziłyście?
Co do pytania to nie odpowiem bo tak nie miałam, ale aktualnie mam podobnie - brązowawe plamienia, w środę w usg tylko mały pęcherzyk ciazowy (5t3d) i z objawów mega senność i ogromne wzdęcia. Zobaczymy co będzie dalej😉
a jesli chodzi o niepicie to ja jestem świeżo po zapaleniu żołądka i wykryciu lekkiego refluksu, nie piłam cały marzec, kwiecień i maj, wiec wystarczy ze powiem, ze refluks mi sie nasilił😜 całe szczęście, ze mam wymówkę, bo teraz w weekend urodziny mojej mamy, a za tydzień przyjęcie weselne😉

Wam się już spać chce? Jejku,to ja mam wrażenie,że mam na odwrót. Mam tyle energii co nigdy,do tego budzę się o 5 rano. Ja! Z której się mąż śmieje że mogłabym przespać życie.

reklama
Do góry