reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ej a jak to liczyć ??? 4 tydz czy 5 ?
5FAC30E4-F1F2-49E0-A305-F9F6474E9F2A.png

No czaję czaję ale ja mam spokój do września aż powiem prawdę😂
I bardzo fajnie.Ja jak na zlosc wczoraj ja tez widzialam,i byla akcja bo nasi synowie poszli sie kapac do rzeki (troche jakby do basenu wskoczyli to wygladalo)i bylo gleboko i nie mogli wyskoczyc na brzeg(nic im nie grozilo ale chcieli juz wyjsc),i probowalysmy ich wyciagnac,ale ja nie chcialam ciagac 33kg dziecka,powiedzialam ze mam okres,to ona wskoczyla w sukience i mi ich podawala.pozniej nie mogal sama wyskoczyc w gore,to ja tarmosilam za reke,oczywiscie smiejac sie i nagrywajac druga reka.Stwierdziala ze jestem do niczego i zawolala jakas przechodzaca dziewczyne,i ta ja tarmosila z tej rzeki hahah,w kocu ta obca baba kazala jej po jakiejs skarpie sie drzew zaczepic,i wkoncu wyskoczyla syrena ahh cudowne to bylo,stalam z telefonem i nagrywalam na pamiatke.

ja to póki serduszka nie zobaczę to nikomu nie mówię nawet maluchom chce mieć pewność 😉 ost w styczniu powiedziałam i były bardziej załamane ode mnie 😌
Ja mojemu synowi to chyba dopiero przyniose ze szpitala i powiem,prosze twoje rodzenstwo.
Najgosze ze mielismy brac szczeniaka i on chce psa i pyta wkolo a ja raczej nie chce szczeniaka i bejbi

Wiecie ja tez nikomu nie powiedziałam oprocz mężowi , który nie kuma czemu nie chce jeździć rowerem, nie potrafił tego ogarnąć jak to nie będziesz jeździć rowerem?
U mnie TP 04.04 lub 05.04, wtorkowe Usg potwierdziło serduszko 115 uderzeń 6t1d. Beta w pon ponad 36000. Mam brazowe plamki i dostalam Luteinę i acard. Jedyne objawy to co jakis czas mega senność i wzdęcia. Piersi nie bolą. Pracuje zdalnie z domu. Miałysicie tak i szczęśliwie urodziłyście?
W 2 ciazach jezdzilam na rowerze do samego konca, czemu nie chcesz jezdzic? Bylo mi lzej pedalowac niz chodzic :p

Ja w dniu wizyty miałam 9230 (czy jakoś tak) i tez pusty pęcherzyk, wiec tez sie obawiam... No ale lekarz pocieszał, ze pęcherzyk malutki wiec mógł być pusty i ze beta ładnie rosnie... ale właśnie schizuje sie tym, ze beta 9000, a nie bylo nawet pęcherzyka zoltkowego😐

reklama
Do góry