reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ej a jak to liczyć ??? 4 tydz czy 5 ?
5FAC30E4-F1F2-49E0-A305-F9F6474E9F2A.png

No czaję czaję ale ja mam spokój do września aż powiem prawdę😂
I bardzo fajnie.Ja jak na zlosc wczoraj ja tez widzialam,i byla akcja bo nasi synowie poszli sie kapac do rzeki (troche jakby do basenu wskoczyli to wygladalo)i bylo gleboko i nie mogli wyskoczyc na brzeg(nic im nie grozilo ale chcieli juz wyjsc),i probowalysmy ich wyciagnac,ale ja nie chcialam ciagac 33kg dziecka,powiedzialam ze mam okres,to ona wskoczyla w sukience i mi ich podawala.pozniej nie mogal sama wyskoczyc w gore,to ja tarmosilam za reke,oczywiscie smiejac sie i nagrywajac druga reka.Stwierdziala ze jestem do niczego i zawolala jakas przechodzaca dziewczyne,i ta ja tarmosila z tej rzeki hahah,w kocu ta obca baba kazala jej po jakiejs skarpie sie drzew zaczepic,i wkoncu wyskoczyla syrena ahh cudowne to bylo,stalam z telefonem i nagrywalam na pamiatke.

ja to póki serduszka nie zobaczę to nikomu nie mówię nawet maluchom chce mieć pewność 😉 ost w styczniu powiedziałam i były bardziej załamane ode mnie 😌
Ja mojemu synowi to chyba dopiero przyniose ze szpitala i powiem,prosze twoje rodzenstwo.
Najgosze ze mielismy brac szczeniaka i on chce psa i pyta wkolo a ja raczej nie chce szczeniaka i bejbi

Wiecie ja tez nikomu nie powiedziałam oprocz mężowi , który nie kuma czemu nie chce jeździć rowerem, nie potrafił tego ogarnąć jak to nie będziesz jeździć rowerem?
U mnie TP 04.04 lub 05.04, wtorkowe Usg potwierdziło serduszko 115 uderzeń 6t1d. Beta w pon ponad 36000. Mam brazowe plamki i dostalam Luteinę i acard. Jedyne objawy to co jakis czas mega senność i wzdęcia. Piersi nie bolą. Pracuje zdalnie z domu. Miałysicie tak i szczęśliwie urodziłyście?
W 2 ciazach jezdzilam na rowerze do samego konca, czemu nie chcesz jezdzic? Bylo mi lzej pedalowac niz chodzic :p

Ja w dniu wizyty miałam 9230 (czy jakoś tak) i tez pusty pęcherzyk, wiec tez sie obawiam... No ale lekarz pocieszał, ze pęcherzyk malutki wiec mógł być pusty i ze beta ładnie rosnie... ale właśnie schizuje sie tym, ze beta 9000, a nie bylo nawet pęcherzyka zoltkowego😐

reklama
Do góry