reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
wszystko z czasem przechodzi nie patrzę w życiu na złe chwile i momenty [emoji3526][emoji3526] staram się skupiać tylko na tych dobrych [emoji3526] wychować ich na dobrych ludzi i potem cieszyć się z ich sukcesów [emoji175][emoji176] skupiając się na swojej rodzinie i nie wtykając nosa do 50 innych [emoji6] to jest chyba przepis na szczęście [emoji3526][emoji1]
Już Cię lubię :-) witaj w naszym gronie.

Nareszcie piątek :-) wróciłam dzisiaj z pracy godzinę wcześniej, przełożona mnie puściła. Żyć nie umierać :-) ale od przyszłego tygodnia się zacznie, bo będą przychodzić nowe dzieci, adaptacja itd. To zawsze ciężki czas dla wszystkich.

Dziewczyny mam pytanko,
Miałyście tak, że dużo pijecie wody, jest parcie na pęcherz, a potem w toalecie kilka kropel ?
Ja jeszcze przed pozytywem mualam tak ze chodzilam siku i za 20 minut bardzo mi sie chcialo znowu,i to dalo mi do myslenia,bo normalnie przespie noc bez sikania a teraz juz nie.Na chwile obecna 6+0 mam tak ze mam cisnienie zeby isc a pozniej pare kropel,tak jak mowisz

Szwagierka przyszla ze swoimi tesciami do mnie na kawe i przyniosla wino,ale sie musialam nakombinowac by myslala ze pije a nie pilam hah
Ja w sumie z racji wiary powiedziałam,że nie pije. Jeśli ktoś nie wie,to sierpień w kościele to miesiąc trzeźwości. Powiedziałam,że mam takie postanowienie i nie będę go rzucać haha. To wersja dla rodziny i jakoś póki co mam spokój.

Wiecie ja tez nikomu nie powiedziałam oprocz mężowi , który nie kuma czemu nie chce jeździć rowerem, nie potrafił tego ogarnąć jak to nie będziesz jeździć rowerem?
U mnie TP 04.04 lub 05.04, wtorkowe Usg potwierdziło serduszko 115 uderzeń 6t1d. Beta w pon ponad 36000. Mam brazowe plamki i dostalam Luteinę i acard. Jedyne objawy to co jakis czas mega senność i wzdęcia. Piersi nie bolą. Pracuje zdalnie z domu. Miałysicie tak i szczęśliwie urodziłyście?

reklama
Ten niebieski to nie jest czasem Bobo test? Tak wygląda, a one są beznadziejne, bardzo mało czułe, chociaż producent twierdzi, że 10mlU, ale to ściema i do tego bardzo często się zalewają, że nic nie widać, także nie przejmuj się tym ostatnim :) ciąża jest, więc gratulacje i witamy w gronie kwietniówek :) :D

Do góry