CzarnaMama
Zaangażowana w BB
To by wychodziło,że jesteś 6tc albo dalej wg norm. Tak masz?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To by wychodziło,że jesteś 6tc albo dalej wg norm. Tak masz?Mam wynik, 37105... wysoka ta beta, teraz czekanie na wynik z drugiego pobrania i wtorek wizyta
Co lekarz mówi ? Beta bardzo wysoka. Który tydzień ?Wlasnie beta wysoka a pecherzyk pusty...
Mi tez ten bobo test wyszedl negatywny jakieś gówniane te testy, także gratuluje jestes w ciazy
Już Cię lubię :-) witaj w naszym gronie.wszystko z czasem przechodzi nie patrzę w życiu na złe chwile i momenty [emoji3526][emoji3526] staram się skupiać tylko na tych dobrych [emoji3526] wychować ich na dobrych ludzi i potem cieszyć się z ich sukcesów [emoji175][emoji176] skupiając się na swojej rodzinie i nie wtykając nosa do 50 innych [emoji6] to jest chyba przepis na szczęście [emoji3526][emoji1]
Ja jeszcze przed pozytywem mualam tak ze chodzilam siku i za 20 minut bardzo mi sie chcialo znowu,i to dalo mi do myslenia,bo normalnie przespie noc bez sikania a teraz juz nie.Na chwile obecna 6+0 mam tak ze mam cisnienie zeby isc a pozniej pare kropel,tak jak mowiszDziewczyny mam pytanko,
Miałyście tak, że dużo pijecie wody, jest parcie na pęcherz, a potem w toalecie kilka kropel ?
Ja w sumie z racji wiary powiedziałam,że nie pije. Jeśli ktoś nie wie,to sierpień w kościele to miesiąc trzeźwości. Powiedziałam,że mam takie postanowienie i nie będę go rzucać haha. To wersja dla rodziny i jakoś póki co mam spokój.Szwagierka przyszla ze swoimi tesciami do mnie na kawe i przyniosla wino,ale sie musialam nakombinowac by myslala ze pije a nie pilam hah
Ten niebieski to nie jest czasem Bobo test? Tak wygląda, a one są beznadziejne, bardzo mało czułe, chociaż producent twierdzi, że 10mlU, ale to ściema i do tego bardzo często się zalewają, że nic nie widać, także nie przejmuj się tym ostatnim ciąża jest, więc gratulacje i witamy w gronie kwietniówek