PałkaZapałka
Fanka BB :)
Co trzy tygodnie i na każdym USG i do tej pory zawsze mówił że szyjką ok, albo że ma 40mm więc jakoś tam kontroluje sytuację.Do wtorku to już całkiem blisko jak często masz wizyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co trzy tygodnie i na każdym USG i do tej pory zawsze mówił że szyjką ok, albo że ma 40mm więc jakoś tam kontroluje sytuację.Do wtorku to już całkiem blisko jak często masz wizyty?
Masz złoto w domu!!! Mój M. nic nie potrafi a tu takie piękne ciasto ! Palce lizać !Dzięki dziewczyny Trafił mi się mąż bardzo ogarnięty w kuchni także w razie czego nie zginiemy
Ja w pierwszym trymestrze w ogóle nie chciałam jeść słodyczy ... teraz apetyt na słodkie trochę wrócił i ten sernik już za mną chodził od kilku dni
Sa takie (?), no i po co mi mówiłaś noo!!! Teraz jak nie będzie w okolicy, to online zamówię !Jeśli mi powiesz że to lays kurki w śmietanie których nie mogę nigdzie spotkać to się popłacze
O tak,tez taka robie,polecam dodac jeszcze z lyzeczke lub dwie curryMasz złoto w domu!!! Mój M. nic nie potrafi a tu takie piękne ciasto ! Palce lizać !
Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym !
Idę w to, KOCHAM Trójmiasto !Na emeryturze bedziemy lazic po plazy
Omomommm uwielbiam ! Do tego to banalna zupa!O tak,tez taka robie,polecam dodac jeszcze z lyzeczke lub dwie curry
Ja nawet nie pomyślałam o moim! To ja takiego ciasta nie potrafię, wiecMasz złoto w domu!!! Mój M. nic nie potrafi a tu takie piękne ciasto ! Palce lizać !
Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym !