reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dzięki dziewczyny :D Trafił mi się mąż bardzo ogarnięty w kuchni także w razie czego nie zginiemy :D
Ja w pierwszym trymestrze w ogóle nie chciałam jeść słodyczy ... teraz apetyt na słodkie trochę wrócił i ten sernik już za mną chodził od kilku dni :)
Masz złoto w domu🏆!!! Mój M. nic nie potrafi 😂😂😂 a tu takie piękne ciasto 😍🤩😍! Palce lizać 🍰🍰🍰!

Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym 😋😋😋!

Jeśli mi powiesz że to lays kurki w śmietanie których nie mogę nigdzie spotkać to się popłacze 🥺😂
Sa takie 😜(?), no i po co mi mówiłaś noo🙉🙉🙉!!! Teraz jak nie będzie w okolicy, to online zamówię 🤣🤣🤣!
Jadłam te oven backed silone, dobre są, paprykowe słabe! Jak latami no latami nie jadlam chipsów, to teraz juz doritosy mi się przejadly 🙈🙈🙈, dlatego zapragnęłam chipsów, ale powiedziałam M.kup takie zdrowsze 50%less fat 🙃🙃🙃!

Pytalam na fb uk dziewczyn czy sprawdzaja szyjke to mowi ze tylko jesli jest cos nie tak w poprzednien ciazy,ze tak zeby tylko sprawdzic to nie.tez nikt nie mowi jak wychodza badania moczu tylko polozna bierze mocz i sprawdza i mowi co tam trzeba wiedziec.ja np nie wiem jakie mam ph ani nic innego.nie robia tu tez pomiarow tsh chyba ze ogolny kaze zrobic,ja sie naczytalam i przycisnelam domowego i mi dal skierowanie i wyszlo ok(wiem nie kazdemu wychodzi)generalnie malo tu robia w porownaniu do Pl,ale robia np kazdemu Pappa za free.I tak sie zastanawiam ze gdyby nie internet i moje grzebanie to bym byla cala nieswiadoma i moze bardziej zrelaksowana.W uk chyba jest zasada lepiej jak wiesz mniej szczegolow,wszystko ok to ok,nawet patrzac na wiedze dziewczyn z uk forum to sa do tylu troche.jak idziesz do rodzinnego to ci powie ze masz infekcje np gardla i da antybiotyk,raczej nie mowi ze to czy tamto,nie daje konkrernej nazwy.ktos mi kiedys powiedzial jak opowiadalam o ilosci aptek i lekarzach i chorobach itp w Pl to mowi ze chyba troche hipohondrycy z nas.Pisze to bo bylo o szyjce skracajacej i zaczelam szukac i teraz sie stresuje ze mi nikt nie sprawdzi szyjki a moze mi sie skraca!takie nocne przemyslenia

Hey, nie śpię już dobre pół godziny, w nocy bolał mnie prawy dół pleców, trochę przeszło i zasnęłam, a potem przed 5 znowu bolało :( Jak wstałam to od razu mdłości złapały i 🤮 Nie wiem od czego to może być :(

reklama
Masz złoto w domu🏆!!! Mój M. nic nie potrafi 😂😂😂 a tu takie piękne ciasto 😍🤩😍! Palce lizać 🍰🍰🍰!

Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym 😋😋😋!
Ja nawet nie pomyślałam o moim! To ja takiego ciasta nie potrafię, wiec 😮
A mój to nawet jajka nie potrafi ugotować wiec w pełni się dobraliśmy😄

Do góry