reklama
Loli05
Fanka BB :)
Tak pieknie ale strasznie drogo,daltego tak pieknie hahaZamierzam tam mieszkać na emeryturze.
Orłowo uwielbiam
mayfly
Jak się stawia, to wg mnie zawsze jest twardy. O to chyba chodzi w stawianiu, że to skurcz macicy, więc musi być twarda, jak każdy mięsień w skurczuA jak nie jest twardy? Ja dziś leżałam płasko po nocy brzuch spoko ale uwypuklony z prawej strony i pomyślałam że to dzidziek
Madllen_pleasure
U mnie się sprawdziło dzidziol po prawej stronie i mam dziewuszkęChyba wczoraj był ten wątek poruszany ... u mnie dzidzia daje znać po prawej stronie. Według "zabobonów" powinna to być dziewczynka, ale mi Pani ginekolog już 2 razy potwierdzała chłopca także chyba nie warto w to do końca wierzyć
Loli05
Tez nie lubie wiatru strasznie,ale w Gdyni nie ma wiatru hehe,mieszkam w Uk tez nad morzem i tu to wieje ze o matkoNie rozumiem zachwytu morzem. Wieje, zimno ciągle, no i ten wiatr no i wieje, to najgorsze bosz, jak ja nie lubię wiatru
Loli05
Teraz sie nakrecilam na dziewczynke,ide na usg z mezem w czwartwk i maja powiedziec jaka plec poprzez rozblysk swiatla w pokoju,ma byc rozowe albo niebieskie maz nie wie ze taki bajer ma byc.zobaczymy co z tego bedzie.mam juz synka fajnie by bylo coreczke
PasiastyOgon
Moderator
O tak, to jest podobne uczucieJa taki czuje napięty jak się najem mocno i nie pomyślałam że to coś złego tylko, że się nawpieprzałam jak świnka
Tylko, że u mnie w poprzedniej ciąży pojawiało się po chodzeniu i przeforsowaniu się a lekarka nawet przy badaniu wyczuwała te twardnienia jak leżałam...
Ale rzeczywiście, podobne uczucie do tego co piszesz po jedzeniu teraz też mi się zdarzyło kilka razy, ale właśnie po obżarstwie a to inna sprawa
mayfly
Czasem też brzuch się bardziej spina, jak pęcherz jest wypełniony. Miałam tak często rano po przebudzeniu. Dostałam zalecenie nie dopuszczać do przepełnienia, żeby właśnie nie wzmagać tego spinania.O tak, to jest podobne uczucie
Tylko, że u mnie w poprzedniej ciąży pojawiało się po chodzeniu i przeforsowaniu się a lekarka nawet przy badaniu wyczuwała te twardnienia jak leżałam...
Ale rzeczywiście, podobne uczucie do tego co piszesz po jedzeniu teraz też mi się zdarzyło kilka razy, ale właśnie po obżarstwie a to inna sprawa
reklama
Martus122
Ja słucham codziennie raz razem z mężem (żeby się wczuł), nieraz znajduje małego od razu a czasem muszę odczekać i pochodzić trochę i spróbować jeszcze raz, bo gdzieś mi ucieka.. i to mnie wkurza i za każdym razem jak nie mogę znaleźć to stwierdzam,że nie będę więcej słuchać i się denerwować a tak poważnie.. fajna sprawa dopóki nie czuć ruchów,zawsze można trochę się uspokoić, ale tak jak mówiłam czasem trzeba cierpliwości i nie można się na zapas stresować..A jak wam sie sprawdzają te detektory, zastanawiamsie nad zakupem?[emoji173]