PałkaZapałka
Fanka BB :)
Dzień dobry w nowym dniu. U mnie strasznie pochmurnie i nie chce mi się do pracy wstawać. Ktoś dziś wizytuje? Wszystkie dziewczyny już po prenatalnych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee ja po sobie jezdzic nie pozwalam ja bronilam jedna i reszta sie wstawila ale sie mega wkurzylam, bo tamta wszystkich po kolei atakowala, besztala, a potem jakby nigdy nic pisala dalej ale nie wazne teraz u was tutaj bardzo fajniePamiętam w sierpniu dziewczynę która napisała jeden post i została "zjechana" bo ktoś był "bezpośredni" i uciekła. To było straszne...jeśli to ty to witaj ponownie jeśli nie, to fajnie że jesteś
Detektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie traficSpradzilam sobie detektorem tetna i znalazlam bejbi bardziej po lewej,czy jakies teorie co do czy to chlopiec czy dziewczynka moze byc?
to chyba jeszcze na tym etapie mogą być takie zmiany ze się coś tam powiększyło i urosłoCześć dziewczyny . Mam pytanie , czy któraś miała sytuację, że na badaniach prenatalnych lekarz stwierdził, że jest dziewczynka a w 16 tc, że jednak chłopiec ? Ja tu już kupiłam parę sukienek i teraz oszalałam bo już sama nie mam pewności kto mieszka w brzuszku
Ja mam taki najzwyklejszy AngelSound i jest ok, synka od 12 tygodnia mi wyszukiwałDetektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic
Oj tam ja dwa lata temu trafilam na taka pogode nad naszym mozem, ze nawet wiatru nie bylo(moze taki mega delikatny). Ale byly mega upaly i woda te byla czysciutka i cieplutka. Normalnie jak nie nasze chetnie bym zamieszkala nad morzemNie rozumiem zachwytu morzem. Wieje, zimno ciągle, no i ten wiatr no i wieje, to najgorsze bosz, jak ja nie lubię wiatru
Ja też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszęJa mam taki najzwyklejszy AngelSound i jest ok, synka od 12 tygodnia mi wyszukiwał
Kurcze a ja nigdy nie jadlamco prawda nie przepadam za dynia, ale z mleczkiem kokosowym calkiem niezle brzmiOmomommm uwielbiam ! Do tego to banalna zupa!