Martus122
Fanka BB :)
A ja nigdy nie byłam w Trójmieście, a to moje marzenie podróżnicze.. właśnie OrłowoTak pieknie ale strasznie drogo,daltego tak pieknie haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nigdy nie byłam w Trójmieście, a to moje marzenie podróżnicze.. właśnie OrłowoTak pieknie ale strasznie drogo,daltego tak pieknie haha
Wlasnie mam tak od paru dni, niby wiem juz gdzie szukać, ale co chwile mi uciekaJa słucham codziennie raz razem z mężem (żeby się wczuł), nieraz znajduje małego od razu a czasem muszę odczekać i pochodzić trochę i spróbować jeszcze raz, bo gdzieś mi ucieka.. i to mnie wkurza i za każdym razem jak nie mogę znaleźć to stwierdzam,że nie będę więcej słuchać i się denerwować a tak poważnie.. fajna sprawa dopóki nie czuć ruchów,zawsze można trochę się uspokoić, ale tak jak mówiłam czasem trzeba cierpliwości i nie można się na zapas stresować..
Cudnie, to mój plan by w przyszłości wyprowadzić się z Wawy do Gdańska.Nad moje kochane morze, do Gdańska [emoji173]
Warszawę też uwielbiam, ale nad morzem czuję się najlepiej
Chłopiec według teorii z neta, ale każda wierzy w to co chce wierzyćSpradzilam sobie detektorem tetna i znalazlam bejbi bardziej po lewej,czy jakies teorie co do czy to chlopiec czy dziewczynka moze byc?
Woow jaki bajer, a płacicie za to? Czy poprostu tak robią?Teraz sie nakrecilam na dziewczynke,ide na usg z mezem w czwartwk i maja powiedziec jaka plec poprzez rozblysk swiatla w pokoju,ma byc rozowe albo niebieskie maz nie wie ze taki bajer ma byc.zobaczymy co z tego bedzie.mam juz synka fajnie by bylo coreczke
Gdyby były to chyba by był jakiś wynik bo nawet lekarz zanim odbierałam wyniki mowil ze cos sie zawsze znajdzie w posiewie ale kwestia ile będzie tych bakterii i nas będzie interesowalo dopiero jak będzie powyżej... (nie pamiętam ilu). A się okazało że mój wynik był taki: "bakterii nie wyhodowano"Pewnie w posiewie, jak wychodzą w normie, to nie podają wyniku? Może coś w tym jest. Po prostu piszą- bakterie- brak? Nigdy nie miałam posiewu
Ja BiałołękaA ja Bielany, Słodowiec
Kocham moje widoki [emoji6][emoji38]
Ja tez sobie chwale,chociaz zauwazylam ze im wieksze bejbi dluzej mi schodzi szukanie,jak bylo male to w jednym miejscu bylo na srodku pod pempkiem a dzis po lewejJa słucham codziennie raz razem z mężem (żeby się wczuł), nieraz znajduje małego od razu a czasem muszę odczekać i pochodzić trochę i spróbować jeszcze raz, bo gdzieś mi ucieka.. i to mnie wkurza i za każdym razem jak nie mogę znaleźć to stwierdzam,że nie będę więcej słuchać i się denerwować a tak poważnie.. fajna sprawa dopóki nie czuć ruchów,zawsze można trochę się uspokoić, ale tak jak mówiłam czasem trzeba cierpliwości i nie można się na zapas stresować..
Na emeryturze bedziemy lazic po plazyCudnie, to mój plan by w przyszłości wyprowadzić się z Wawy do Gdańska.
Scan sie nazywa geneder reveal scan,i w sumie to poprostu chcialam zwykly skan a tu czytam ze z jakims swiatlem bedzie haha ja tu sie nastawiam na jakies cuda a gdzies sie moze jakas zarowka zapali w kacie i maz nie zauwazy nawet heh .Woow jaki bajer, a płacicie za to? Czy poprostu tak robią?