reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja słucham codziennie raz razem z mężem (żeby się wczuł), nieraz znajduje małego od razu a czasem muszę odczekać i pochodzić trochę i spróbować jeszcze raz, bo gdzieś mi ucieka.. i to mnie wkurza i za każdym razem jak nie mogę znaleźć to stwierdzam,że nie będę więcej słuchać i się denerwować 😁 a tak poważnie.. fajna sprawa dopóki nie czuć ruchów,zawsze można trochę się uspokoić, ale tak jak mówiłam czasem trzeba cierpliwości i nie można się na zapas stresować..
Wlasnie mam tak od paru dni, niby wiem juz gdzie szukać, ale co chwile mi ucieka ;)

Teraz sie nakrecilam na dziewczynke,ide na usg z mezem w czwartwk i maja powiedziec jaka plec poprzez rozblysk swiatla w pokoju,ma byc rozowe albo niebieskie:) maz nie wie ze taki bajer ma byc.zobaczymy co z tego bedzie.mam juz synka fajnie by bylo coreczke
Woow jaki bajer, a płacicie za to? Czy poprostu tak robią?

Pewnie w posiewie, jak wychodzą w normie, to nie podają wyniku? Może coś w tym jest. Po prostu piszą- bakterie- brak? Nigdy nie miałam posiewu
Gdyby były to chyba by był jakiś wynik bo nawet lekarz zanim odbierałam wyniki mowil ze cos sie zawsze znajdzie w posiewie ale kwestia ile będzie tych bakterii i nas będzie interesowalo dopiero jak będzie powyżej... (nie pamiętam ilu). A się okazało że mój wynik był taki: "bakterii nie wyhodowano" 🤷‍♀️

Ja słucham codziennie raz razem z mężem (żeby się wczuł), nieraz znajduje małego od razu a czasem muszę odczekać i pochodzić trochę i spróbować jeszcze raz, bo gdzieś mi ucieka.. i to mnie wkurza i za każdym razem jak nie mogę znaleźć to stwierdzam,że nie będę więcej słuchać i się denerwować 😁 a tak poważnie.. fajna sprawa dopóki nie czuć ruchów,zawsze można trochę się uspokoić, ale tak jak mówiłam czasem trzeba cierpliwości i nie można się na zapas stresować..
Ja tez sobie chwale,chociaz zauwazylam ze im wieksze bejbi dluzej mi schodzi szukanie,jak bylo male to w jednym miejscu bylo na srodku pod pempkiem a dzis po lewej

reklama
Woow jaki bajer, a płacicie za to? Czy poprostu tak robią?
Scan sie nazywa geneder reveal scan,i w sumie to poprostu chcialam zwykly skan a tu czytam ze z jakims swiatlem bedzie haha ja tu sie nastawiam na jakies cuda a gdzies sie moze jakas zarowka zapali w kacie i maz nie zauwazy nawet heh .
To jest prywatne klinika tylko robiaca usg,ma byc tez podglad 4d,wszystko za f62

Do góry