reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Detektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic:)
Wiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebaya;)

Na final dzis ciesze sie ze dołączyły nowe Mamy, a nawet wróciły! Super ze jesteście i każdej z Was gratuluję 😍 Dzidzi ❤!
@wiola1198 , @Lola13 @Klaudia91gdansk i inne Mamy, przepraszam że jeszcze nie pamiętam nickow 🙈🙈🙈!
Odzywajcie się! 👍😃
Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.

Mama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronę 😊
W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynka:) w pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje:p mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej:)

W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynka:) w pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje:p mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej:)
Tak to prawda 😊 u mojego synka na prenatalnych lekarz widział już mała mosznę stąd pewność na 90% . No ale kwestia ułożenia malucha, no i doświadczenia lekarza i jakości sprzętu pewnie także 😊

Nieee ja po sobie jezdzic nie pozwalam:p ja bronilam jedna i reszta sie wstawila;) ale sie mega wkurzylam, bo tamta wszystkich po kolei atakowala, besztala, a potem jakby nigdy nic pisala dalej:p ale nie wazne:) teraz u was tutaj bardzo fajnie:)
To przypomnij o co i kogo chodziło, bo ja jestem tu od początku i nie pamiętam czegoś takiego, jedynie była sytuacja z czarną i jakimiś cyferkami, ale ona naprawdę przesadzała

Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
Ja mam tak samo. Przedstaw ciąża wciągałam filmy na netflix do 2 a teraz 21 lub 22 padam z młodsza córcia. W dzień tez pokładami się co jakiś czas ale to wina mdłości i zawrotów głowy

reklama
Do góry