reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Detektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic:)
Wiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebaya;)

Na final dzis ciesze sie ze dołączyły nowe Mamy, a nawet wróciły! Super ze jesteście i każdej z Was gratuluję 😍 Dzidzi ❤!
@wiola1198 , @Lola13 @Klaudia91gdansk i inne Mamy, przepraszam że jeszcze nie pamiętam nickow 🙈🙈🙈!
Odzywajcie się! 👍😃
Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.

Mama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronę 😊
W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynka:) w pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje:p mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej:)

W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynka:) w pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje:p mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej:)
Tak to prawda 😊 u mojego synka na prenatalnych lekarz widział już mała mosznę stąd pewność na 90% . No ale kwestia ułożenia malucha, no i doświadczenia lekarza i jakości sprzętu pewnie także 😊

Nieee ja po sobie jezdzic nie pozwalam:p ja bronilam jedna i reszta sie wstawila;) ale sie mega wkurzylam, bo tamta wszystkich po kolei atakowala, besztala, a potem jakby nigdy nic pisala dalej:p ale nie wazne:) teraz u was tutaj bardzo fajnie:)
To przypomnij o co i kogo chodziło, bo ja jestem tu od początku i nie pamiętam czegoś takiego, jedynie była sytuacja z czarną i jakimiś cyferkami, ale ona naprawdę przesadzała

Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
Ja mam tak samo. Przedstaw ciąża wciągałam filmy na netflix do 2 a teraz 21 lub 22 padam z młodsza córcia. W dzień tez pokładami się co jakiś czas ale to wina mdłości i zawrotów głowy

reklama
Do góry