reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ooooo nadrobilam!!!
Kasia z kotem pewnie, ze dalej jestem i tu 👍👍👍!! Muszę się nauczyć nr jaki masz.w nicku 😝!
Drogie ja wciąż pracuję po 8h dziennie, więc zwykle czytam z opóźnieniem. Kosmicznie dużo mam nosa w komórce 🙉, ale to moja 1 ciąża, nie mam w otoczeniu rodzinnym, bliskim nikogo z doświadczeniem (jednej znajomej z 1rocznym synkiem powiem po połówkowycg) i dlaego forum to remedium na wszystko, obawy, radość i wątpliwości.

Wczoraj po po 21 zjadlam oven baked lays i o 00:00 TURBO kłucie po lewej sronie przy pachwinie, no myślę albo jelita (ostatni zakręt 🤣 jak to mawia M.jednej z nas) albo wiezadła sie rozszerzaja! Rano juz napierdziela mnie brzuch, leżę leżę, polecialam do wc i ulga, wybaczcie ten temat z rana, ale jelita wciąż daja mi meeega popalic!!! Nauczka by chipsów nie jesc na noc 🙈🙈🙈! W tym miejscu często mnie kłuje i za nisko juz teraz, żeby to była Dzidzia ❤!

Spokojnej niedzieli Drogi Mamy 👍😃!
[/QUOT
Mnie też często lewa strona kłuje nie wiem czy to te zaparcia i właśnie ostatni zakret czy coś się rozszerza ehh

reklama
Dopiero teraz zorientowałam się, że zmiana czasu była, a tak się dziwiłam, że dzieci przed 6 wstały :D

Oj, im mniej zabawek i gadżetów tym lepiej. Mnie się wczoraj udało zmobilizować córkę do odłożenia części zabawek, których nie chce. Uzbierało się całe pudło, a zabawek dalej moim zdaniem ma zbyt dużo..

tez prawda. Ja ostatnio wyłączyłam raport tygodniowy ile siedzę na tel. Bo mnie to wkurzało :) i czasem faktycznie przesada ale teraz wole zajrzeć tu niż w internet i w te informacje :)
Ja też tak mam wolę tutaj zajrzeć i poczytać jak się macie ☺
Nawet takie objawy klucie po lewej stronie samej człowiek by rozkminial co jak dlaczego a tu dziś czytam że ma was kilka taki objaw to. Już spokojniejsza jestem 🙂🙂🙂

Dzień dobry :)

Wczoraj miałam bardzo pracowity dzień. Cały czas sprzątałam i ogarniałam po remoncie (który i tak się jeszcze nie skończył). Ale możemy już normalnie usiąść przy stole, ugotować w kuchni. To mi dało motywację żeby ogarnąc wszystko w jeden dzień. Nadchodzący tydzień będe odpoczywać ;) (w miarę możliwości)

Ma któraś z Was kocyk z wełny merynosów z la milou? Jakieś opinie?

@Patii_666 @Nadziejka2021 no nie mogę Chyłki ogladać bo mi się ciśnienie podnosi. Tyle istotnych rzeczy mi pozmieniali, że się wkurzam co chwilę, no i ten beznadziejny Kordian 🤦 To jedyna seria Mroza, która lubię (reszta jak dla mnie bez składu i ładu dla kasy, byle szybciej) a i tu już się wkurzam i czekam, aż w Chyłkę trafi meteor albo porwą ja kosmici 🤦

Też właśnie będę polować na wyprzedażach, tym bardziej,że ja fanką minimalistycznych i klasycznych ubranek, żadnych wzorków ani obrazków. Z tego co widziałam w hm mają wiele 5pakow bodziakow, spodenek czy klasycznych spiochow, więc na początek powinno być ok.
Ja podobnie, planuje na zimowych wyprzedażach coś pokupować, chociaż ostatnio przeglądając ofertę sieciówek byłam w szoku ile rzeczy mi się podobało. Ale muszę zachować zimną głowę, bo jeszcze mojej dziewczynie może coś wyrosnąć między nogami, więc na spokojnie.

reklama
Ja przeczytałam dwie Chyłki i chyba już skończę. Co prawda czytało się je przyjemnie, ale jakieś takie przewidywalne te kolejne wydaje mi się? Jak u Dana Browna- każda część niby o czym innym a na jedno kopyto napisana. Filmu nie oglądam. Za to czekam z niecierpliwością na kolejny sezon Peaky Blinders😍

Do góry