reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zmiana czasu mnie od lat wkurza! Trzeba isc zjeść śniadanie 😋😋😋!

Odnośnie ubranek ja planuje zakupy wyprawki po Nowum Roku na wyprzedażach (bo nie mam ciśnienia na kolory ze różowe vs niebiwskie, wolę uniwersalne, klasyczne i tak rodzina pójdzie w kolory + płeć 😉), a wózek gondola używany, żeby nie przepłacać. No i liczę sobie tak, ze wtedy bede na L4, dostalabym i teraz, ale chce popracować do Świat BN.

Smacznego🥚🍳🧀🥐🥨🥖🧇🥞🥛👍

reklama
Dziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadać 😉 Dziękuję 🤗
Kochana ja jestem tu i tu, ale w weekend mniej jestem bo trzeba z rodzinką spędzić, to spacery to zakupy, to zawsze coś, ale dziewczyny które chcą odejść, nie odchodźcie bo te forum zniknie..
uzupełniam :)
tetno 175 na prenatalnych,
ph 7
lezy bardziej na lewo
z kalendarza chińskiego dziewczyna, z usg raczej chlopak
Ooo po lewej czyli chłopak ja teraz dzidzolka mam po prawej więc tymbardziej się nakręcam na girl 😍😍

Hejo dziewczyny to i ja się witam w niedzielę, mój polazł do sklepu po bułeczki świeże, ja zaraz przygotuję śniadanko, wczoraj było mnie mniej wieczorem to już wgl bo nadrabialiśmy chylke polecam 😉 a dziś może jakieś zakupki żebym w tygodniu nie musiała targać, i spacer z małym, dziś glizda wstała chyba o 6masakraaa ☹ale wczoraj czulam takie kopniaki na noc od dzidzi że odrazu przyjemnie się robi, i oczywiście dalej prawa strona, synek był po lewej, więc tymbardziej mi podpowiada to girl 🤩🤩miłego dnia laski

Ooooo nadrobilam!!!
Kasia z kotem pewnie, ze dalej jestem i tu 👍👍👍!! Muszę się nauczyć nr jaki masz.w nicku 😝!
Drogie ja wciąż pracuję po 8h dziennie, więc zwykle czytam z opóźnieniem. Kosmicznie dużo mam nosa w komórce 🙉, ale to moja 1 ciąża, nie mam w otoczeniu rodzinnym, bliskim nikogo z doświadczeniem (jednej znajomej z 1rocznym synkiem powiem po połówkowycg) i dlaego forum to remedium na wszystko, obawy, radość i wątpliwości.

Wczoraj po po 21 zjadlam oven baked lays i o 00:00 TURBO kłucie po lewej sronie przy pachwinie, no myślę albo jelita (ostatni zakręt 🤣 jak to mawia M.jednej z nas) albo wiezadła sie rozszerzaja! Rano juz napierdziela mnie brzuch, leżę leżę, polecialam do wc i ulga, wybaczcie ten temat z rana, ale jelita wciąż daja mi meeega popalic!!! Nauczka by chipsów nie jesc na noc 🙈🙈🙈! W tym miejscu często mnie kłuje i za nisko juz teraz, żeby to była Dzidzia ❤!

Spokojnej niedzieli Drogi Mamy 👍😃!
spokojnie temat jelitowy jest teraz chyba każdej z nas bliski 😱 ja tak miałam podobnie ostatnio po rybie i kapuście kiszonej na noc. Ale tez jak przeanalizowalam jaki mix zjadłam w ciągu tamtego dnia to stwierdziłam ze i tak spoko było 🤦‍♀️ ale chipsy chodzą za mną już od dłuższego czasu tylko teraz może za Twoja radę zacznę je jeść już rano 😁

Hejo dziewczyny to i ja się witam w niedzielę, mój polazł do sklepu po bułeczki świeże, ja zaraz przygotuję śniadanko, wczoraj było mnie mniej wieczorem to już wgl bo nadrabialiśmy chylke polecam 😉 a dziś może jakieś zakupki żebym w tygodniu nie musiała targać, i spacer z małym, dziś glizda wstała chyba o 6masakraaa ☹ale wczoraj czulam takie kopniaki na noc od dzidzi że odrazu przyjemnie się robi, i oczywiście dalej prawa strona, synek był po lewej, więc tymbardziej mi podpowiada to girl 🤩🤩miłego dnia laski
hej hej Chyłka super. Ja dziś rano zaczęłam oglądać Szadź. Tez ciekawy. A ogólnie to czekam do listopada bo ma być kolejny sezon Crown :)

dokładnie ja nie czytam już - wiec plusem będzie ze zostanie więcej czasu na forum 😃 ale tez już mam ciśnienie jakoś zawsze mi przychodzi po pierwszym tygodniu od wizyty. Ze byłam było ok a teraz mysle co się tam dzieje - ale to widzę ze każda tak ma
Może kiedyś wymyślą jakiś podgląd dla ciężarnych 😂 kto wie technologia idzie do przodu, a jak by to życie ułatwiło w tych 9 miesiącach 🤷😁

Cześć rano :) nadrobiłam wszystko :) wczoraj już dosłownie odłożyłam telefon bo natlok informacji wiadomo jakich z każdej strony przytłacza. Do tego wirus nie pomaga. Z reguły jest tyle obaw i wątpliwości o dziecko a tu jeszcze to.
Ale tak mysle ze jednak to forum to miejsce gdzie statystyczne tych informacji jest najmniej :) wiec dziewczyny które zastanawiają się nad opuszczeniem - zostańcie - w zasadzie tutaj jest więcej informacji pozytywnych niż gdzie indziej :)
Ja też na razie zostaje bo dobrze mi się z Wami rozmawia 😉. Sama wczoraj pół dnia byłam poza domem bo byliśmy z mężem w odwiedzinach u teściowej, więc nawet nie próbowałam już po nocy nadrabiać :p Za to w końcu się wyspałam - ponad 9 godzin snu 😀

reklama
Ooooo nadrobilam!!!
Kasia z kotem pewnie, ze dalej jestem i tu 👍👍👍!! Muszę się nauczyć nr jaki masz.w nicku 😝!
Drogie ja wciąż pracuję po 8h dziennie, więc zwykle czytam z opóźnieniem. Kosmicznie dużo mam nosa w komórce 🙉, ale to moja 1 ciąża, nie mam w otoczeniu rodzinnym, bliskim nikogo z doświadczeniem (jednej znajomej z 1rocznym synkiem powiem po połówkowycg) i dlaego forum to remedium na wszystko, obawy, radość i wątpliwości.

Wczoraj po po 21 zjadlam oven baked lays i o 00:00 TURBO kłucie po lewej sronie przy pachwinie, no myślę albo jelita (ostatni zakręt 🤣 jak to mawia M.jednej z nas) albo wiezadła sie rozszerzaja! Rano juz napierdziela mnie brzuch, leżę leżę, polecialam do wc i ulga, wybaczcie ten temat z rana, ale jelita wciąż daja mi meeega popalic!!! Nauczka by chipsów nie jesc na noc 🙈🙈🙈! W tym miejscu często mnie kłuje i za nisko juz teraz, żeby to była Dzidzia ❤!

Spokojnej niedzieli Drogi Mamy 👍😃!

Nie polecam też pepsi przed snem 🙈 inwazja w brzuchy gwarantowana i raczej nie jelita 🙈

Do góry