reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

To jest właśnie najbardziej przerażające.. albo co jeśli będziesz w kwarantannie a będziesz musiała pilnie odwiedzić lekarza - no kurcze w ciąży zdarzają się różne sytuację.. cały czas mnie to zastanawia 🤔
To jest mały pikuś. Co mają zrobić kobiety, które zaczną rodzic.. i nie zdążą dojechać do najbliższego szpitala oddalonego o 40 km. Albo na już będzie potrzebna cc..

reklama
To jest właśnie najbardziej przerażające.. albo co jeśli będziesz w kwarantannie a będziesz musiała pilnie odwiedzić lekarza - no kurcze w ciąży zdarzają się różne sytuację.. cały czas mnie to zastanawia 🤔
No dlatego właśnie mój lekarz kazał od razu zgłosić się do szpitala zakaźnego w takiej sytuacji i tam pewnie odbyć kwarantannę. Nie wyobrażam sobie jednak tego z małym dzieckiem w domu...

uzupełniam :)
tetno 175 na prenatalnych,
ph 7
lezy bardziej na lewo
z kalendarza chińskiego dziewczyna, z usg raczej chlopak
Uwielbiam te Wasze czary mary 😅 chociaż w ogóle nie wiem o czym piszecie. Jakie tętno z usg, jakie ph moczu? To ph nie zależy od flory bakteryjnej, a tętno od stopnia pobudzenia dzidziusia? 😁

reklama
Do góry