reklama
magdula36
Fanka BB :)
Ja mam dziś dzień rozkminy, bo w rodzinie męża wyszedł pozytywny test na koronę, mama męża od środy chrypa, od wczoraj zatoki i goraczka i nie wiemy póki co czy to korona. My ja widzieliśmy chwilę tydzień temu ale młoda była wtedy u niej cały weekend i myślę, czy już wtedy jakby co mogła zarażać :/ i tak siedzę i doszukuje u siebie objawów
Martxx1
Wooow, no oby nie!Ja mam dziś dzień rozkminy, bo w rodzinie męża wyszedł pozytywny test na koronę, mama męża od środy chrypa, od wczoraj zatoki i goraczka i nie wiemy póki co czy to korona. My ja widzieliśmy chwilę tydzień temu ale młoda była wtedy u niej cały weekend i myślę, czy już wtedy jakby co mogła zarażać :/ i tak siedzę i doszukuje u siebie objawów
U nas laska z korona czuła się super przez tydzień a po tygodniu trafiła do szpitala z ostra niewydolnością, ale myślę, że po tygodniu objawy jako takie by były, chociaż łowią, że dużo osób przechodzi bezobjawowo
mayfly
Oby nieJa mam dziś dzień rozkminy, bo w rodzinie męża wyszedł pozytywny test na koronę, mama męża od środy chrypa, od wczoraj zatoki i goraczka i nie wiemy póki co czy to korona. My ja widzieliśmy chwilę tydzień temu ale młoda była wtedy u niej cały weekend i myślę, czy już wtedy jakby co mogła zarażać :/ i tak siedzę i doszukuje u siebie objawów
magdula36
A jakHaha!
Cwaniara po prostu chcesz wiedzieć dzień przed haha
Boję się tego, że młoda mogła się zarazić, mnie zarazić z opóźnieniem i dopiero za tydzień mi wyjdzie
Kasia0685
Magdula życzę Ci żeby was ominęło, często się zdarza że w małżeństwie tylko jedno ma koronę także wierzę że na was nie trafi.Ja mam dziś dzień rozkminy, bo w rodzinie męża wyszedł pozytywny test na koronę, mama męża od środy chrypa, od wczoraj zatoki i goraczka i nie wiemy póki co czy to korona. My ja widzieliśmy chwilę tydzień temu ale młoda była wtedy u niej cały weekend i myślę, czy już wtedy jakby co mogła zarażać :/ i tak siedzę i doszukuje u siebie objawów
Martxx1 i Magdula wy też na koniec kwietnia termin macie, dobrze pamiętam? Ja na 30.
reklama
Kasia0685
Cieszę się że chcesz się tu też udzielać i mam nadzieję że zostaniesz na forum. W kupie raźniej ale też jestem w stanie zrozumieć że zastanawiasz się czy wogole.. To Twoja decyzja, więc zrób tak żeby Tobie było dobrze bo to Twój czas@Kasia0685 - ja mam dostęp do zamkniętego, ale chcę się i tu udzielać.
Inna rzecz, że zastanawiam się, czy w ogóle forum nie odpuścić, ale to muszę sobie jeszcze na spokojnie przemyśleć.