reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale serio jesteś od września i nie ma co sie obrażać, sa dziewczny tu od lipca i wcześniej, więc siła rzeczy jestes uznana za nowa forumowiczke. Z czasem pewnie Dziewczyny aktywne i tam wskocza.
Dzidziu - nie mogłam dołączyć w lipcu, chociażby dlatego że owu miałam w sierpniu. Mimo dłuższych starań byłam w tej komfortowej sytuacji, że nie udzielałam się na tematach dla starających się. Myślę, że takich osób jak ja jest kilka, czyli takich, ktore przyszły na kwietniówki 2021 bo test był pozytywny, bo serce na usg biło. Bo czuły, ze znalazły "swoje miejsce"
Myślę, że nie ma sensu tego znowu rozkopywać.

Teraz ze starego składu, wpadacie poczytać, coś napiszecie z doskoku. Tutaj raczej nie będziemy wstawiać zdjęć,
A jak tam reszta dziewczyn z koronawirusem? Już Wam wszystkim przeszło?
Magdula życzę Ci żeby was ominęło, często się zdarza że w małżeństwie tylko jedno ma koronę także wierzę że na was nie trafi.
Martxx1 i Magdula wy też na koniec kwietnia termin macie, dobrze pamiętam? Ja na 30.
Ja też końcówka :)
One są chyba na priv

reklama
@Chichuni dziś mi mąż wytłumaczył, co znaczy czupakabra 😁
Hahahah, nie oglądałaś filmu z czupakabrą? 😁 mmie tak piekła i szczypała macica, że inaczej nazwać się moglam hahaha, pierwsza córka to była talibka, bo tak mi dewastowala narządy wewnętrzne, a później łamała zebra 😁

A jak 😂

Boję się tego, że młoda mogła się zarazić, mnie zarazić z opóźnieniem i dopiero za tydzień mi wyjdzie 🤦
Mam nadzieję, że Was ominie ❤️
Magdula życzę Ci żeby was ominęło, często się zdarza że w małżeństwie tylko jedno ma koronę także wierzę że na was nie trafi.
Martxx1 i Magdula wy też na koniec kwietnia termin macie, dobrze pamiętam? Ja na 30.
Tak ja na 30,ale niunia rośnie i ostatnio bylo jakos 25/27 kwietnia 😊

U nas położniczy znowu zamknięty. Wszyscy lekarze ginekolodzy rzekomo z korona 😎 ja mam wizyte za 2 tyg. Jak sie okaże, że moj lekarz też w izolacji, to ja nie wiem, kto nas ciężarne bedzie przyjmować..
To jest właśnie najbardziej przerażające.. albo co jeśli będziesz w kwarantannie a będziesz musiała pilnie odwiedzić lekarza - no kurcze w ciąży zdarzają się różne sytuację.. cały czas mnie to zastanawia 🤔

reklama
Ja mam dziś dzień rozkminy, bo w rodzinie męża wyszedł pozytywny test na koronę, mama męża od środy chrypa, od wczoraj zatoki i goraczka i nie wiemy póki co czy to korona. My ja widzieliśmy chwilę tydzień temu ale młoda była wtedy u niej cały weekend i myślę, czy już wtedy jakby co mogła zarażać :/ i tak siedzę i doszukuje u siebie objawów 😂
mam podobnie, przy czym ja mialam kontakt kilka raz, jak się dowiedziałam o koronie to pol dnia przepłakałam. Co teraz, badania, wizyty, czy mam kwarantannę czy musi byc nalozona przez sanepid :( I tez szukam u siebie objawów :(

Do góry