AttreA
Fanka BB :)
Ja mam 02.11 u prowadzącegoDziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
Proszę tu pisać kiedy wizyty, ka dopiero 3 listopada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 02.11 u prowadzącegoDziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
Ja mam też na 3-go listopada [emoji4]Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt [emoji173]
Może i było ciężko a jednak, jestem tu od początku i zabij mnie a nie widziałam tego linkuTo napiszę jeszcze raz , był wątek na który się dopisujemy do listy do wątku zamkniętego i jest on TUTAJ :
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/109969/
Ten kto się nie dopisal , zanim powstał wątek zamknięty niestety nie był brany pod uwagę... Ciężko było go nie zauważyć ponieważ temat się przewijał i prawie 60 dziewczyn z tego kilka duchów , które mało co pisza albo i wcale zdołały się dopisać.
Jasne , ja czy magnolia niestety nie byłyśmy w stanie wyszukiwać na głównym wątku dziewczyn , które piszą w miarę regularnie [emoji6] myślę , że nie bawem dodamy Was dziewczyny do załogi [emoji16]Może i było ciężko a jednak, jestem tu od początku i zabij mnie a nie widziałam tego linku [emoji2368][emoji1787]
Przecież logiczne, że gdybym widziała go od razu bym się wpisała [emoji12] duchy są po prostu bardziej spostrzegawcze ode mnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
nic się nie martw - będzie dobrze !!! Na pocieszenie jeszcze tylko chwila i będziesz spokojna. Niestety każda tak miała - nie jesteś sama trzymam za WasWitam się z rana ja już od godziny na nogach, dosłać nie idzie... O 9 wyruszamy do Łodzi na prenatalne i już jestem w stresie cała... Tak czekałam a teraz się boję...
Mam nadzieję,że mnie tu nie opuścicie na forum, bo odkąd na nim jestem to jest mi dużo lepiej psychicznie
Życzę Wam wszystkim miłego dnia
Kochana ja przecież nie mam pretensji, tylko mam bekę z siebie, ze naprawdę mie zauważyłam tegoJasne , ja czy magnolia niestety nie byłyśmy w stanie wyszukiwać na głównym wątku dziewczyn , które piszą w miarę regularnie [emoji6] myślę , że nie bawem dodamy Was dziewczyny do załogi [emoji16]
a jeżeli lubisz męskie kino to może spróbuj „ Berlińskie psy” (chyba ze już widziałaś).No pewnie i Kalifat, obejrzane
ja dopiero 5 listopad :/Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
O to Ciebie w końcu wyprzedzę Ja mam 29.10 i dobrze, bo już go zmuszę, by mi wypisał coś na to swędzenie, bo zwariuję.Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
dobrze napisane. Ale żeby to chodziło o np. Aborcje na życzenie ( to tutaj tez nie byłabym za tym - chociaż wiadomo kwestia tez osobistej decyzji każdego) ale tutaj przesłanki to terminacji są poważne ... ehhhh ciężkoTeż nie mogłam spać przez ten wyrok TK. Jestem wyciekła maksymalnie. Jestem osobą wierząca i aborcja jest nie dla mnie. Ale dlaczego pseudo i patokatole nie kochają innych ludzi i zabraniają im decydować o sobie to nie pojmuje. Gdzie w tym kościele polskim miejsce na miłość do ludzi?
A aborcja id lat w naszym kraju jest tematem zastępczym a forsowanie tego teraz to przejaw cynizmu rządzących tych stojących we wszystkich bazylikach w pierwszym rzędzie