reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też nie mogłam spać przez ten wyrok TK. Jestem wyciekła maksymalnie. Jestem osobą wierząca i aborcja jest nie dla mnie. Ale dlaczego pseudo i patokatole nie kochają innych ludzi i zabraniają im decydować o sobie to nie pojmuje. Gdzie w tym kościele polskim miejsce na miłość do ludzi?
A aborcja id lat w naszym kraju jest tematem zastępczym a forsowanie tego teraz to przejaw cynizmu rządzących tych stojących we wszystkich bazylikach w pierwszym rzędzie

reklama
Ooo ja tez 03.11 do tej lekarki, do której mnie przekazała moja prowadzaca (zalany gabinet) u tam jest USG, może ja namoiwe na szybkie USG 👍😃😃😃
Ja prywatnie USG mam na każdej, ale osttanio mi zdjęcia nie wydrukował i smutno mi było, aż się go zapytałam haha 🤣
Juz więcej nie odpuszczę fotki haha 🤣🤣🤣

Ja też codziennie czytam a przegapiłam bo myślałam że się wpisałam. Wpisałam się na tą powitalną, no ale cöż, może kiedyś dziewczyny mnie dodają na zamknięte.
Wczoraj pół dnia spędziliśmy w lesie, myślałam że pośpie sobie a tu mąż wstał o 5 a ja razem z nim :/
Mój tata był wczoraj zrobić test na covid. Także czekamy na wynik. Nie miałam z nimi kontaktu dwa tyg więc się o siebie nie martwie tylko o nich. Tato miał stan podgorączkowy, nie poszedł do pracy bo tam mierzą temperaturę więc i tak by go nie dopuścili do pracy, potem zadzwonili żeby jechał zrobić test. Myślę że wyjdzie ujemny a temperaturę ma z przewiania. Niestety on lubi wyjść na dwór w samych spodenkach, albo iść dołożyć do pieca w majciochach... Zobaczymy
Czemu zdjelas z profilu zdjecie? Ja myślałam, ze to ktoś nowy pisze.

Kciukasy za Taty negatywny test i zdrowia!!!

reklama
Do góry