reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dzidziu to prawie4 tyg dalej jesteś niż ja, mi pokazuje apka 13+3, chciałabym żeby mój brzuszek już był taki bardziej widoczny, może w końcu chociaż jedne śpioszki bym kupiła...
Kasiu będzie będzie z bliźniakami naaagle boom Ci wywali zobaczysz😃👍!!! Smaruj się bo Ci potrzaska jak mojej Mamie ❤

reklama
O matko to ja tak samo.... A śledzę forum od rozpoczęcia starania....
Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi. 👍👍👍

Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi. 👍👍👍
Też bardziej kojarzę po avatarach, ale ta nowa lista to naprawdę przepalam chyba ten link Hahaha 🤣🤣🤣.

No właśnie, wszędzie o tym trąbią... Mój mąż twierdzi, że to po to żeby zrobić szum i zakryć przejście ustawy o niekaralności lekarzy za błędy popełniane przy leczeniu w czasie covidu.... Uważa, że zawsze kiedy coś innego istotnego jest po cichu przepychane to ponownie wywleka się temat aborcji żeby ludzie o niczym innym nie mówili.. Tymczasem wyrok TK to tylko interpretacja pbpwiązującego prawa, a nie jego zmiana... Hmmm może i tak jest... ;) Chociaż dokładnie się nie znam, ale miałoby to sens
Przyznaję racje mam takie samo zdabie jak Twój Mąż!!! To dokładnie taki mechanizm.
Inna głosna sprawa by przepłynąć gorszą, jansie zastanawiam o których lekarzy chodzi wszystkich czy tych w szpitalach covidowych? Bo co ma jedno z drugim?

reklama
To napiszę jeszcze raz , był wątek na który się dopisujemy do listy do wątku zamkniętego i jest on TUTAJ :
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/109969/

Ten kto się nie dopisal , zanim powstał wątek zamknięty niestety nie był brany pod uwagę... Ciężko było go nie zauważyć ponieważ temat się przewijał i prawie 60 dziewczyn z tego kilka duchów , które mało co pisza albo i wcale zdołały się dopisać.

Do góry