reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]

Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]
Image%20(1).jpeg

Hej Dziewczyny[emoji870]

Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Piękny jest ten kosz 😍

Hej Dziewczyny[emoji870]

[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Rzeczywiście piękny 🤩😍a to wasze pierwsze dziecko czy nie? Bo nie kojarze

To będziemy razem, ja też 27.10 ;)
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0 :D a siusiak jest
Ja mam po 12.00 wizytę, panie w rejestracji nie podały mi konkretnej godziny bo pani doktor nie ma miejsc, przyjmuje oficjalnie do 13.00 ale tak naprawdę do ostatniej pacjentki.
Ja płeć poznam najpewniej 2.12 na prenatalnych.

Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
Proszę tu pisać kiedy wizyty, ka dopiero 3 listopada.
Ja mam wizytę dzisiaj o 14:00 😱 udało mi się wcisnąć do znajomego ginekologa na NFZ, a u swojej prowadzącej mamy 5.11. Liczę, że chociaż może coś zdradzi na temat płci już dzisiaj 😁

Oo a czemu się wciska las cos nie tak, czy po prostu chcesz zobaczysz bobaska?
Chciałam zobaczyć 😁 moja prowadząca odwołała mi wizytę, którą miałam mieć w środę bo jest na kwaratannie. A koleżanka pielęgniarka pisała, że mają właśnie wolne terminy na dzisiaj do tego lekarza, więc w sumie czemu miałabym nie skorzystać jak sami zapraszają 😂

Chciałam zobaczyć 😁 moja prowadząca odwołała mi wizytę, którą miałam mieć w środę bo jest na kwaratannie. A koleżanka pielęgniarka pisała, że mają właśnie wolne terminy na dzisiaj do tego lekarza, więc w sumie czemu miałabym nie skorzystać jak sami zapraszają 😂
I super, też bym takk zrobiła haha ❤️❤️❤️
To prześlij fotkę jak dostaniesz ❤️

reklama
Co do usuwania zębów w ciąży i leczenia. Wszystko jak najbardziej można robić w drugim trymestrze. Dobre gabinety (nie wiem jak na NFZ), mają specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży. A nieleczone zęby czy stan zapalny z zębów do usunięcia są dużo bardziej niebezpieczne dla dziecka, niż sam taki zabieg. Więc, jeśli macie jakieś zęby do zrobienia to jak najbardziej polecam zrobić to w ciąży 😁 później nie będziemy mieć na to czasu 😂
P.S pracuje w gabinecie stomatologicznym, więc wiem o czym mówię 🤪

Ostatnia edycja:
Do góry