U mnie dziś była dobra noc, spalam w salonie bo w sypialni maly remont i tak się super spało oprócz tego, że z mucha walczyłam godzinę ale spalo się lekko i przyjemnie
Wczoraj zaczelam kuracje anty zaparciowa i 2 razy bylam w WC i dziś prawie 1kg mniej
tak więc chyba codziennie ta kuracje będę stosować i będzie dobrze może dlatego mi się dobrze tak spało?
Ja mam takie fazy przez ostatni miesiąc, mało dni w ktorych jestem uśmiechnięta tylko taka przygnębiona myślę, że wina jest nasze zmęczenie, możemy odpoczywać ale to nic nie da bo organizm pracuje za dwoje, brak sił, brak chęci a stres też robi swoje
Poleciłabym czasem napić się melisy ale np na mnie działa kiepsko niby uspokaja ale jestem taka zmordowana...
Moj maly znow dzis nie poszedł do przedszkola przez gardlo ale ustaliłam z mezem ze dzielimy się pół na pół dniem opieka bo ma urlop
wiec będę mogła na luzie zrobić obiadek itp muszę sobie jakieś nowe zasady wprowadzić w domu np obiad na 2 dni a będzie dużoooo łatwiej żyć
Wiem co czujesz
sama mialam niedawno taki sen niefajny ale potem podwójna wizyta i z dzidzia ok
A ja nieraz zadręczam się myślami gdy zdrowa dzidzia ale odpycham myśli, że miałoby być inaczej!!!!! Staram się nie myśleć o tym ale nieraz nachodzą mnie takie głupie myśli