reklama
Nadziejka2021
Fanka BB :)
plus do tego dwie mamy robiące extra tortyŚliczny!!! Brawo! to juz 2 Mamy mamy dziergajace. Zazdroszczę umiejętności i czasu !
Marynia88
Moderator
Hej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...Dzień dobry Mamuśki!
Jak samopoczucie z rana?
Za wszystkie wizyty dziś trzymam mocno kciuki! ♡
Miłego dnia
Ma może któraś z Was Mamusie podobnie czasami? Jak sobie z tym radzicie?
PasiastyOgon
Moderator
Też tak miewam... I nie mam na to sposobu... Czekam aż przejdzieHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
Chichuni
Mam bardzo często. Te hormony to jakaś masakra. Sama ze sobą czasem nie wytrzymujeHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
Ja staram się spać, żeby nie brac do glowy i sie nie nakręcać
Nadziejka2021
cześć z samego rana co do rozdrażnienia to wiadomo ze teraz człowiek bardziej podatny. Wiele nerwów i to oczekiwanie. A do tego sytuacja z wirusem nie pomaga. Mnie właśnie to stresuje ze się boje tej sytuacji. Nawet już nie bardzo oglądam żadnych wiadomości bo napędzają tylko strach. A tak to sobie żyje minimalnie spokojniejHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
Marynia88
Moderator
Ja narazie też czekam, czasem jest tak że to przechodzi równie szybko i nagle jak przyszło i nie czuje się wtedy jak całkiem zdrowa psychicznie osoba - 5 sekund wcześniej normalnie aż widać pioruny nad moją głową a za sekunde uśmiechnięta oaza spokojuTeż tak miewam... I nie mam na to sposobu... Czekam aż przejdzie
Marynia88
Moderator
Oby to były hormony.Mam bardzo często. Te hormony to jakaś masakra. Sama ze sobą czasem nie wytrzymuje
Ja staram się spać, żeby nie brac do glowy i sie nie nakręcać
Ja nie mogę wtedy właśnie już usnąć bo w głowie miliony myśli.
Gisiaczek 86
Ja dzisiaj to samo pół nocy spać nie mogłam.. Pełno myśli.Oby to były hormony.
Ja nie mogę wtedy właśnie już usnąć bo w głowie miliony myśli.
Ja chce już wizyte. Bo miałam zły sen
reklama
magdula36
A mi się dzisiaj śniły krowy
I generalnie czuję się spokojniejsza po wczorajszych badaniach. A no i kupiłam bodziaka dla dzidziola i dopiero w aucie zobaczyłam, że psy są do góry nogami
Powiedzieliśmy też wczoraj młodej o rodzeństwie, ale nie wiem czy to do niej dotarło. Mówi, że ona chce bobo
I generalnie czuję się spokojniejsza po wczorajszych badaniach. A no i kupiłam bodziaka dla dzidziola i dopiero w aucie zobaczyłam, że psy są do góry nogami
Powiedzieliśmy też wczoraj młodej o rodzeństwie, ale nie wiem czy to do niej dotarło. Mówi, że ona chce bobo
Załączniki