reklama
Mi kazał kaszleć żeby je wypchnąć. I dali mi słodka herbatkę przed wejściem.piękne nóżki ❤ ❤ Moje maleństwo tez było mało ruchliwe i kilka razy Pan Doktor musiał puknąć w brzuch głowicą - może trafilysmy na porę kiedy sobie spały? Nie wiem czy to możliwe) ale mówił, że wszystko jest dobrze
mia05
Fanka BB :)
Mi kazał kaszleć żeby je wypchnąć. I dali mi słodka herbatkę przed wejściem.
Czyli to normalne i nie ma czym się martwić<3
4Biedronka
Wyrazy współczuciaHej dziewczyny ja będę pewnie jakiś czas mniej albo wcale nieobecna na forum , dziś zmarła moja teściowa i mąż mnie teraz potrzebuje,nie wiem jak dalej bedzie co tera będzie sama jestem przerazona tym co nas czeka dziewczyny jak jest z pogrzebem ?czy kobieta w ciąży może iść? Bo różnie się mówi ehh
4Biedronka
Wyrazy współczuciaMama Antosia bardzo współczuję i wiem co czujesz bo my jutro żegnamy teścia..... Ja na pogrzeb idę... Nie wyobrażam sobie nie iść.... Dziewczyny 8i6 lat bierzemy dzisiaj tylko na różaniec do kaplicy. Teściu zmarł w wieku 65 lat po ponad 2 latach walki z rakiem....
M_P_90
z ciekawości zrobiłam i wychodzi mi 4 dzieci chłopak, dziewczynka, chłopak, dziewczynka No nieźle , a Tobie ile wychodzi? Dwójka u mnie się zgadza, więc ciekawe, czy te trzecie to nie będzie czasem parka bliźniątStara jak świat, poświęcona obrączka i nitka.
Lewą ręką chwyta się obrączkę na kilka sekund, po czym trzyma się ją nad dłonią na nitce. Jeżeli obrączka zaczyna robić kółka to na dziewczynkę, Jeżeli ruch wahadłowy to na chłopaka. Po każdym dziecku trzeba obrączkę włożyć między kciuk, a palec wskazujący i na nowo ustawić nad dłonią. Jak obrączka nie wykaże żadnego ruchu i się zatrzyma nad dłonią to koniec ilości dzieci.
Moja mama ma nas 4 i tak też jej wychodzi, 3 dziewczyny i chłopak
Siostra mojego narzeczonego robiła nam taka wróżbę. Dwa razy wyszla mi dziewczynka i że będzie jedynaczka. W brzuchu pierwszy synekA znacie dziewczyny ta wróżbę z obrączki i nitki ? z moich obserwacji zawsze się sprawdza od dawien dawna np mój kuzyn miał problemy z jądrami od dziecka , lekarze mowili ze nie będzie mógł mieć dzieci i faktycznie nic mu nie wychodzi .... nam np wychodziło zawsze dziewczynka chłopiec dziewczynka, No i teraz mieszka dziewuszka w brzuchu
To tylko wróżba ale wiem, że wielu osobom się sprawdza;P
elysia141
No u nas kazdemu się sprawdzaStara jak świat, poświęcona obrączka i nitka.
Lewą ręką chwyta się obrączkę na kilka sekund, po czym trzyma się ją nad dłonią na nitce. Jeżeli obrączka zaczyna robić kółka to na dziewczynkę, Jeżeli ruch wahadłowy to na chłopaka. Po każdym dziecku trzeba obrączkę włożyć między kciuk, a palec wskazujący i na nowo ustawić nad dłonią. Jak obrączka nie wykaże żadnego ruchu i się zatrzyma nad dłonią to koniec ilości dzieci.
Moja mama ma nas 4 i tak też jej wychodzi, 3 dziewczyny i chłopak
elysia141
Oooooo u nas kazdemu wychodziła dobrzeSiostra mojego narzeczonego robiła nam taka wróżbę. Dwa razy wyszla mi dziewczynka i że będzie jedynaczka. W brzuchu pierwszy synek
To tylko wróżba ale wiem, że wielu osobom się sprawdza;P
reklama
P
pożegnanie
Gość
Ja dostaje wzdęcia wtedyMi czasem skacze jak w pracy muszę słuchać pięr***lenia niektórych ludzi jak nie wiem co mam im na to co mówią odpowiedzieć