reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Siostra mojego narzeczonego robiła nam taka wróżbę. Dwa razy wyszla mi dziewczynka i że będzie jedynaczka. W brzuchu pierwszy synek :)
To tylko wróżba ale wiem, że wielu osobom się sprawdza;P
Bo jest 50% szans że się spełni więc całkiem sporo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny ja już po! Przezierność karkowa mierzył dwa razy. Raz wyszło 1,9 a 2 raz 2,3 także już stres!
Co lepsze te moje dziecko się tak schowało, że wszystko pomierzył i cały czas był tyłem lub bokiem i nie pokazał kości nosowej! Także nie to, że jej nie ma, tylko nie pokazał z przodu. Mówił, ze widział kość nosową z boku, ale musi ją zobaczyć z przodu. Lekarz cud naprawdę..

Malenstwo ma 6,5 cm.

I coś co mnie martwi naprawdę mało ruchliwe to dziecko! On je pukał tą głowicą a ta tylko nogami i rękami obracała się jak cgce

Prawdopodobnie dziewczynka ❤️

Mega się cieszę 🥰 a tu macie jej nogi i siemka do ciotek!
I jaki Ci pokazuje wiek ciąży z crl? Podobno gdy się zje wcześniej słodkie to się bardziej rusza. Moje też leżało spokojnie.
Bardziej martwię się tym6, że to dziecko takie mało ruchliwe e brzuchu! 2 usg i to samo. Ale zapytam Gina co o tym myśli na wizycie

reklama
Do góry