reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny ja będę pewnie jakiś czas mniej albo wcale nieobecna na forum , dziś zmarła moja teściowa i mąż mnie teraz potrzebuje,nie wiem jak dalej bedzie co tera będzie sama jestem przerazona tym co nas czeka :( dziewczyny jak jest z pogrzebem ?czy kobieta w ciąży może iść? Bo różnie się mówi :(ehh
kochana dużo sił dla was! Bardzo mi przykro, i nie czytaj i nie słuchaj głupich zabobonów. Jeśli czujesz że musisz tam być to idź, może poprostu nie ściskaj się tam z nikim, choć teraz pewnie ludzie unikają tego .. Mi ojciec zmarł miesiąc przed porodem, miałam tysiąc kilometrów, nie pojechałam bo nie dałam rady i fizycznie i psychicznie, natomiast później pojechałam na grób i tam się z nim pożegnałam.. Wybór należy do ciebie jaka silna się czujesz, napewno nie kieruj się zabobonami naszym babek i prababek 🤦‍♀️
Myślę że mąż też będzie cię potrzebował w tamtej chwili.. Wyrazy współczucia

Dzidziu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Boże trzęsę się jak galareta.... Naszły mnie wątpliwości czy ja dobrze robię [emoji29][emoji29][emoji29]

Mama.antosia Boże bardzo współczuję Tobie i całej rodzinie , trzymajcie się [emoji17][emoji17][emoji8]
Bardzo dobrze robisz! I trzymamy mooocno kciuki! Bądź dzielna, wytrzymasz jeszcze trochę i będziesz miała pewnosc jak żadna inna! W końcu będziesz mogła wrocic do życia! Trzymaj sie!😘

mama.Antosia przykro mi, to musi być bardzo trudne :( jeśli czujesz, że powinnaś iść na pogrzeb to idź, jeśli to zbyt duże emocje dla Ciebie, to odpuść. ❤

Kamiśka trzymam mocno kciuki ❤

Moja mama jutro idzie do szpitala na operację. Coraz bardziej się stresuję. Poprosiłam męża żeby pojechał z nami, bo nie wiem czy dam radę. Wcześniej traktowałam to jak jedno z zadań, punkt do zrobienia, a teraz zastanawiam się czy zobaczymy się ponownie w piątek po wypisie czy nie 😢

mama.Antosia przykro mi, to musi być bardzo trudne :( jeśli czujesz, że powinnaś iść na pogrzeb to idź, jeśli to zbyt duże emocje dla Ciebie, to odpuść. ❤

Kamiśka trzymam mocno kciuki ❤

Moja mama jutro idzie do szpitala na operację. Coraz bardziej się stresuję. Poprosiłam męża żeby pojechał z nami, bo nie wiem czy dam radę. Wcześniej traktowałam to jak jedno z zadań, punkt do zrobienia, a teraz zastanawiam się czy zobaczymy się ponownie w piątek po wypisie czy nie 😢
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją Mamę✊✊✊ i oby czas do piątku (gdy się znowu zobaczycie) szybciutko Wam minął.

Wyrazy współczucia :(
Jeżeli czujesz się na siłach to powinnaś pójść i wspierać męża.
Mojej mamie jak była w 5 miesiącu ciąży z moja siostra zmarła mama i poszła na pogrzeb, bo jak nie pójść i nie pożegnać kogoś bliskiego...
Hej dziewczyny ja będę pewnie jakiś czas mniej albo wcale nieobecna na forum , dziś zmarła moja teściowa i mąż mnie teraz potrzebuje,nie wiem jak dalej bedzie co tera będzie sama jestem przerazona tym co nas czeka :( dziewczyny jak jest z pogrzebem ?czy kobieta w ciąży może iść? Bo różnie się mówi :(ehh

reklama
Dzidziu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Boże trzęsę się jak galareta.... Naszły mnie wątpliwości czy ja dobrze robię [emoji29][emoji29][emoji29]

Mama.antosia Boże bardzo współczuję Tobie i całej rodzinie , trzymajcie się [emoji17][emoji17][emoji8]
W takich sytuacjach chyba powinien lekarz ci pomoc zadecydowac,a masz specjaliste wiec wie co robi

Do góry