reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Ana874 my wprowadziliśmy zakaz wejścia do biura i albo zostawiają dokumenty w skrzynce na listy albo na wycieraczce, ale są i tacy, którym nie przemowisz i on musi wejść. I wlezie Tobie taki, powie 'tu są moje dokumenty' i tyle... Albo nie mogą zrozumieć ci starsi, którzy właśnie siadali i gadali pół h o życiu 🤦 Stwierdziłam, że w następnym miesiącu jak ktoś będzie chciał wejść to się go zapytam, czy weźmie na siebie odpowiedzialność za kary jakie na nas nałożą za brak wysłanych deklaracji jeśli trafimy na kwarantanne.
O bardzo dobry pomysł, podpowiem szefowej 😊 mamy takich chyba 3 co muszą wejść i pokazać Ci każda fakturę i omówić...bp wiesz może nie umiesz, czytać, że na orlenie kupisz paliwo 😱🙈
Ludzie I ludziska ..

reklama
Witam się w 17+0! 😊
Dzień zaczęłam z cieknącą krwią z nosa i zawrotami głowy 🤷🏻‍♀️ Ale wg tego co piszą w appkach to zupełnie normalne, ponieważ na tym etapie bardzo zwiększa się ukrwienie i takie mogą być tego skutki :)
Skończył mi się też urlop, także wróciłam do pracy i tak mi już jest ciężko 🤷🏻‍♀️ Postanowiłam jednak, że na następnej wizycie u prowadzącej (18.11) wezmę L4 bo już zaczynam mieć powoli dość, widzę że w pracy chcą mnie do samego końca wycisnąć ze mnie wszystko co się da 🤷🏻‍♀️ Także jeszcze miesiąc i heja!
Życzę miłego dnia i samych pozytywnych wizyt w tym tygodniu! - kto wizytuje dziś lub w tym tyg? 😄

Ja zaczęłam 18 tydzień i zrezygnowałam z pracy od nowego miesiąca bo też jestem z Warszawy i trochę mnie to przeraża, nie czuje się komfortowo tym bardziej że w pracy mam styczność z ludźmi z ulicy, mieliśmy w tamtym tygodniu chorych w pracy i też jeżdżę komunikacja. Wolę chuchać na zimne bo bym sobie nie darowała gdyby coś poszło nie tak.
Jested 18+0 wow, to jestes z terminem marcowym ? 😃

@Ana874 u nas dwie dziewczyny były w ciąży i nie chciały się widywać z klientami, bo po co ryzykować, to byli tacy upierdliwcy, którzy się z nimi kłócili, bo przecież do sklepu chodzą to ich też mogą wpuścić, a do tego jeden nie chciał założyć maseczki i robił takie dramy jak dziewczynka 10-letnia 😂 Niech sobie wierzą w co chcą i robią co chcą, ale niech właśnie szanują nas i naszą pracę, a mam wrażenie, że oni myślą, że my nic nie robimy i jeszcze za to kasę bierzemy 😂

Czesc Dziewczyny, dopiero nadrobilam zaleglosci forumowe. Bardzo wspolczuje i trzymam kciuki za Adriana! te nowotwory sa przerazajace- nikt nie wie skad i jak sie biora zwlaszcza u dzieci! Dziewczyny po ciezkich porodach podziwiam (przede mna pierwszy porod a poronienie w 7 tyg bylo na tyle wczesne, ze bylo jak okres wiec nic jeszcze w temacie nie wiem). Mowi sie ze gorsze bole porodowe maja te dziewczyny ktore maja bolesne okresy ( zwlaszcza bole krzyzowe)- jak to bylo w Waszym przypadku? Ja nawet z endometrioza jak mialam torbiel i zmiany na otrzewnej to znosilam okresy bardzo dobrze, nie musialam nawet nic przeciwbolowego brac. Wiec mam nadzieje ze jest w tym ziarno prawdy.

reklama
Do góry