reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hejo.

My się witamy 15+6 , jutro godzina ZERO o tej porze będziemy się zbierać do wyjścia [emoji17][emoji17] staram się myśleć pozytywnie ale coraz trudniej skupić się na czymś innym [emoji17]
Myślę o Tobie cały czas ❤️❤️❤️ Jesteś mądrą, kochaną dziewczyną i przede wszystkim nie jesteś sama!!! Kamiśka, całym sercem jestem z Tobą 😘 Mówiłam Ci, że jedna moja ginka też miała amnio z córeczką? Teraz córa studiuje medycynę 😊

Myślę o Tobie cały czas [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Jesteś mądrą, kochaną dziewczyną i przede wszystkim nie jesteś sama!!! Kamiśka, całym sercem jestem z Tobą [emoji8] Mówiłam Ci, że jedna moja ginka też miała amnio z córeczką? Teraz córa studiuje medycynę [emoji4]
Monia dziękuję Ci kochana za te słowa wiele dla mnie znaczą [emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji8] [emoji8]

Całej reszcie dziewczyn też jestem wdzięczna za wsparcie , jesteście nieocenione [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Witam się w 17+0! 😊
Dzień zaczęłam z cieknącą krwią z nosa i zawrotami głowy 🤷🏻‍♀️ Ale wg tego co piszą w appkach to zupełnie normalne, ponieważ na tym etapie bardzo zwiększa się ukrwienie i takie mogą być tego skutki :)
Skończył mi się też urlop, także wróciłam do pracy i tak mi już jest ciężko 🤷🏻‍♀️ Postanowiłam jednak, że na następnej wizycie u prowadzącej (18.11) wezmę L4 bo już zaczynam mieć powoli dość, widzę że w pracy chcą mnie do samego końca wycisnąć ze mnie wszystko co się da 🤷🏻‍♀️ Także jeszcze miesiąc i heja!
Życzę miłego dnia i samych pozytywnych wizyt w tym tygodniu! - kto wizytuje dziś lub w tym tyg? 😄
Normalne 🙂 Od początku ciąży zapchany nos i krwawienia każdego ranka podczas smarkania.
Z L4 myślę, że to bardzo dobra decyzja. Spokój teraz wskazany 😊

Poczytajcie o masowaniu krocza i zachęcacie partnerów do współpracy w ciąży w tym temacie :) nie wiem czy pomoże bo nie rodziłam ale myślę że nie zaszkodzi. Ja na pewno zastosuje i mam plan po porodzie skorzystać z usług fizjoterapeuty urologa bo nie wyobrażam sobie posiłkować przy kichaniu do końca życia.
Będziemy mamami ale nasz komfort i kobiecość też jest ważna :)
Popieram. Mąż masował i obyło się bez nacinania :D ani jednego szwu i obydwoje zadowoleni :D

reklama
@Ana874 dobrze, że nie chciał Ciebie wycałować 😂

Poprosiłam Ciocię mojego męża, by mi w tym tyg upiekła orzechowca, bo mam straszną ochotę na niego i co? Już wczoraj na mnie czekał, tak więc właśnie pochłonęłam dwa olbrzymie kawałki i czuje się szczęśliwa 😂

@Martxx1 to już jutro!! Matko, jak mi się te terminy wydawały odległe jak się zapisywałyśmy :D

Do góry