reklama
Monika2211
Fanka BB :)
Myślę o Tobie cały czas Jesteś mądrą, kochaną dziewczyną i przede wszystkim nie jesteś sama!!! Kamiśka, całym sercem jestem z Tobą Mówiłam Ci, że jedna moja ginka też miała amnio z córeczką? Teraz córa studiuje medycynęHejo.
My się witamy 15+6 , jutro godzina ZERO o tej porze będziemy się zbierać do wyjścia [emoji17][emoji17] staram się myśleć pozytywnie ale coraz trudniej skupić się na czymś innym [emoji17]
Martxx1
Wszystko będzie dobrze, trzymam kciukiHejo.
My się witamy 15+6 , jutro godzina ZERO o tej porze będziemy się zbierać do wyjścia [emoji17][emoji17] staram się myśleć pozytywnie ale coraz trudniej skupić się na czymś innym [emoji17]
Kamiśka :)
Monia dziękuję Ci kochana za te słowa wiele dla mnie znaczą [emoji3590][emoji3590][emoji3590] [emoji8] [emoji8]Myślę o Tobie cały czas [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Jesteś mądrą, kochaną dziewczyną i przede wszystkim nie jesteś sama!!! Kamiśka, całym sercem jestem z Tobą [emoji8] Mówiłam Ci, że jedna moja ginka też miała amnio z córeczką? Teraz córa studiuje medycynę [emoji4]
Całej reszcie dziewczyn też jestem wdzięczna za wsparcie , jesteście nieocenione [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Monika2211
Normalne Od początku ciąży zapchany nos i krwawienia każdego ranka podczas smarkania.Witam się w 17+0!
Dzień zaczęłam z cieknącą krwią z nosa i zawrotami głowy Ale wg tego co piszą w appkach to zupełnie normalne, ponieważ na tym etapie bardzo zwiększa się ukrwienie i takie mogą być tego skutki
Skończył mi się też urlop, także wróciłam do pracy i tak mi już jest ciężko Postanowiłam jednak, że na następnej wizycie u prowadzącej (18.11) wezmę L4 bo już zaczynam mieć powoli dość, widzę że w pracy chcą mnie do samego końca wycisnąć ze mnie wszystko co się da Także jeszcze miesiąc i heja!
Życzę miłego dnia i samych pozytywnych wizyt w tym tygodniu! - kto wizytuje dziś lub w tym tyg?
Z L4 myślę, że to bardzo dobra decyzja. Spokój teraz wskazany
PasiastyOgon
Moderator
Popieram. Mąż masował i obyło się bez nacinania ani jednego szwu i obydwoje zadowoleniPoczytajcie o masowaniu krocza i zachęcacie partnerów do współpracy w ciąży w tym temacie nie wiem czy pomoże bo nie rodziłam ale myślę że nie zaszkodzi. Ja na pewno zastosuje i mam plan po porodzie skorzystać z usług fizjoterapeuty urologa bo nie wyobrażam sobie posiłkować przy kichaniu do końca życia.
Będziemy mamami ale nasz komfort i kobiecość też jest ważna
O a miałam pytać bo tez mam każdego ranka nos pełen krwi i cudowny krwi smak w ustach, bleee.Normalne Od początku ciąży zapchany nos i krwawienia każdego ranka podczas smarkania.
Z L4 myślę, że to bardzo dobra decyzja. Spokój teraz wskazany
reklama
magdula36
@Ana874 dobrze, że nie chciał Ciebie wycałować
Poprosiłam Ciocię mojego męża, by mi w tym tyg upiekła orzechowca, bo mam straszną ochotę na niego i co? Już wczoraj na mnie czekał, tak więc właśnie pochłonęłam dwa olbrzymie kawałki i czuje się szczęśliwa
@Martxx1 to już jutro!! Matko, jak mi się te terminy wydawały odległe jak się zapisywałyśmy
Poprosiłam Ciocię mojego męża, by mi w tym tyg upiekła orzechowca, bo mam straszną ochotę na niego i co? Już wczoraj na mnie czekał, tak więc właśnie pochłonęłam dwa olbrzymie kawałki i czuje się szczęśliwa
@Martxx1 to już jutro!! Matko, jak mi się te terminy wydawały odległe jak się zapisywałyśmy