reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Jak tak czytam to normalnego, czy tez porodu bez komplikacji niw było 😱!

Ja mam wysoki próg bólu, w kwietniu br.zaczelam ronic w domu, skorcze były tak silne, ze krzyczałam z bolu, mialam je nawet co 4-5min, zadzwonilam na IP, pozwolili mi wziąść przeciw bolowe i rano zglosilam sie na IP już z rozwarciem.

Chcialabym rodzic SN, byle tylko ortopeda pozwolił.👍😃

Hej dziewczyny. Które z was znają już płeć i w którym tygodniu się dowiedzialyscie? My 15/16 tydzień jesteśmy i jutro wizyta ciekawa jestem czy coś już będzie widać
ja płeć ostatecznie poznałam teraz w czwartek to był 16tc (16+2) i lekarz powiedział, że na 200% to dziewczynka :) jak się dziecko ładnie ułoży to jest duża szansa., że poznasz jutro płeć 😊😉

Ja mam wysoki próg bólu, w kwietniu br.zaczelam ronic w domu, skorcze były tak silne, ze krzyczałam z bolu, mialam je nawet co 4-5min, zadzwonilam na IP, pozwolili mi wziąść przeciw bolowe i rano zglosilam sie na IP już z rozwarciem.

żona mojego kuzyna jest stworzona do bycia w ciąży i rodzenia dzieci, ona nie dość, że przechodzi ciążę tak, że poza brzuchem kompletnie po niej nie widać i czy dziewczynka, czy chłopak ona czuję się rewelacyjnie to na dodatek rodzi dzieci w 20min 😳😳 nie wiem jak ona to robi, już trójkę dzieci tak urodziła

Ja też bym chciała sn, ale u mnie może być problem okulistyczny.

żona mojego kuzyna jest stworzona do bycia w ciąży i rodzenia dzieci, ona nie dość, że przechodzi ciążę tak, że poza brzuchem kompletnie po niej nie widać i czy dziewczynka, czy chłopak ona czuję się rewelacyjnie to na dodatek rodzi dzieci w 20min 😳😳 nie wiem jak ona to robi, już trójkę dzieci tak urodziła
Moja siostra miała w karcie wpisany czas porodu 5min 🤣

reklama
Do góry