reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

W szpitalu mieli proznociag i go nie użyli [emoji1745] [emoji1751]
Prywatnie to nie jest taka masówka jak w państwowym tutaj jest dosłownie kilka łóżek więc do każdej pacjentki podchodzą indywidualnie o przede wszystkim nie przychodzą do pracy za kare i są całym sercem z rodzącą [emoji6]
Tylko ze to droga impreza i pewnie nie dla kazdego:/niestety

reklama
Tak mi lekarz też tak mówił ale jak się zagada z lekarzem to mogą iść na rękę i cc jak ktoś chce tak jak ja 🙂ja uważam że cc to też ciężki kawał chleba, różnie ludzie później do siebie dochodzą, ja miałam to szczęście że ogarnęłam się w kilka dni ,nie ważne jak się rodzi czy siłami natury vzy cc ważne by dziecko było zdrowe i bez żadnych komplikacji 😊
Ja jestem tego samego zdania, ale tak sobie myślę, że jak nie będzie żadnych komplikacji i lekarz powie, że nie widzi żadnych przeciwwskazań żebym mogła urodzić sn to chyba spróbuję 😊 będę miała porównanie przy ewentualnym trzecim dziecku, czy lepsza cesarka, czy poród naturalny 🙈🙈

Ja mialam i kopałam ordynatorke z bolu... Ale ja byłam nieświadoma nawet tego co robię:) ja chyba mialam przy moim porodzie wszystko co możliwe 😉 oprócz wypychania lokciem, tyle że mój syn zablokował się w kanale i tylko główkę jego czuli a dalej nie mógł przejść i przy cc doktorka mowila do drugiej ze jest oplatany wokół brzucha kilka razy pępowina
Bosz....normalnie zaczynam się bać tego porodu,wczesniej o tym nie myslalam,ale chyba sie boję 🤯

Bosz....normalnie zaczynam się bać tego porodu,wczesniej o tym nie myslalam,ale chyba sie boję 🤯
Nie bój się, każdy poród jest inny, gdyby nie to ze maly zaklinował się byłoby super szybko i bym wspominała go dobrze naprawdę
Nie ma co porownywac porodów, mam koleżance co urodzila 3 dzieci i każdy poród trwał 15min... A chuda i wąskie biodra :)

Jak tak czytam to normalnego, czy tez porodu bez komplikacji niw było 😱!

Ja mam wysoki próg bólu, w kwietniu br.zaczelam ronic w domu, skorcze były tak silne, ze krzyczałam z bolu, mialam je nawet co 4-5min, zadzwonilam na IP, pozwolili mi wziąść przeciw bolowe i rano zglosilam sie na IP już z rozwarciem.

Chcialabym rodzic SN, byle tylko ortopeda pozwolił.👍😃
Oj to strasznie przykre a ktory to byl tydzien?

reklama
Do góry