Mama2018mama
Fanka BB :)
Hahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziłaMamuśka, agresorek z Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziłaMamuśka, agresorek z Ciebie
Dobra, dobra Mój gin powiedział do mnie „teraz muszę Ci troszeczkę dokuczyć” i stało się aż mi łezki poleciały bo nie spodziewałam się po nim takiego „ukłucia”Hahha a normalnie miekkie serce i nikogo bym nie skrzywdziła
W sensie przy cc?Dobra, dobra Mój gin powiedział do mnie „teraz muszę Ci troszeczkę dokuczyć” i stało się aż mi łezki poleciały bo nie spodziewałam się po nim takiego „ukłucia”
Podaj jakieś tytuły jeśli możesz, bardzo chętnie się wspomogę.No bo jak uziemiaja przy porodzie kogos na lezaco to jaka to fizjologia porodu...
Przy 1 lezalam jakies 15min pod ktg,przy drugim nie dalam sie polozyc ani na chwile, nawet do badania czy ktg, caly czas wertykalnie i w ruchu, sam porod tak samo,mloda urpdzona na jednym partym
Warto sie przygotowac, jest sporo fajnych ksiazek
Nie, to był ten sławetny masaż szykiW sensie przy cc?
Ja nie czułam nic dla mnie to było wybawienie, byłam tak obolala ze jakby ktoś mnie wsadził na ring i walił piesciami to pewnie bym to przespała
Co najlepsze w czasie mojego porodu nie zapisał się Ani jeden skurcz na ktg przy partych nic a nic i mi nie wierzyly cały poród ktg czyste
Aaa nooo szok normalnie nic a nic albo zle podłączyły Albo niewiem dziwak ze mnieNie, to był ten sławetny masaż szyki
No co Ty Ani jeden? Nie do wiary!
Ja miałam siniaki od łokci na brzuchu :/Wypychanie łokciem się zabronione od 30 lat , i co ? I nic sobie z tego nie robią [emoji6]