reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nieeee!!!! Zostań! 😢😢😢
Choć też Cię rozumiem, ja nie widzę problemu w Twoich wypowiedziach, jesteś po prostu bezpośrednia i tyle 🤷🏻‍♀️
Też mam takie samo zdanie jak Ty na temat Covidu czy paniki na każdym kroku typu „ciągnie mnie w podbrzuszu - to na pewno oznaka poronienia” , ale ja po prostu takie posty przewijam i lecę dalej, żeby się nie denerwować ;)
Mam nadzieje, że jeszcze to przemyślisz i zostaniesz z Nami, bo będę bardzo ciekawa co u Ciebie i Twojej Córci! ❤️💚💛💜
No ja tez będę bezposrednia i powiem, ze to co do mnie M_P_90 napisała, mile nie bylo i ja osobiscie nie przepadam za ludzmi ktorzy za wszelką cenę próbują wmówić mi swoje racje,sa kategoryczni i nie znoszący sprzeciwu. Tyle kończąc temat.

reklama
Tez mialam dziś robic salatke z brokuła 😎ale wieczorem mam w planach beze wiec zobaczę czy bede mieć jeszcze sily ☺

Jeju dziewczyny jestem pełna podziwu jakie Wy rzeczy przyrządzacie 😀 teraz w ciąży nie ma bata żebym gotowała, nawet mężowi zabroniłam bo mi wszystko śmierdzi okrutnie ale i przed ciąża wcale nie było lepiej mimo że gotować lubię 🤔 a tu czytam o gołąbkach, fasolce po bretońsku, bezie, no szacun! 🤩

Jeju dziewczyny jestem pełna podziwu jakie Wy rzeczy przyrządzacie 😀 teraz w ciąży nie ma bata żebym gotowała, nawet mężowi zabroniłam bo mi wszystko śmierdzi okrutnie ale i przed ciąża wcale nie było lepiej mimo że gotować lubię 🤔 a tu czytam o gołąbkach, fasolce po bretońsku, bezie, no szacun! 🤩
No a jakiego smaka robią przy tym. Ja czasem siedzę z tel i tylko się ślinie...

Nooo....mi tez sie nie chce gotowac.

Jak bylam w szpitalu i gadalam z pielegniarka ktora sie specjalizuje w ciazach,to powiedziala ze na tym etapie ( 14 tygodni) ona by sie dopiero martwila jakby bylo duzo krwi i mocne skurcze,i mocne bole plecow.teraz to juz taki mini mini porod by byl niestety.inaczej niz w np 8 tyg kiedy ja mialam poronienie zatrzymane i bym nawet nie wiedziala ze cos jest nie tak przez nastepne 2 tygodnie.

Bo my sie podswiadomie boimy o wszystko w ciazy a w nocy te koszmary maja jakies ujscie w glowie.Ciekawostke czytalam ze wszyscy ludzie ktorzy nam sie snia sa to ludzie ktorych znamy lub spotkalismy ,mozg nie wymysli osoby z powietrza
Żartujesz to ja przetwarzam, nieznajome mi twarze, teraz w ciąży sni mi sie Rodzina ale normalnie obcy ludzie 🙈🙈🙈!

Jak bylam w szpitalu i gadalam z pielegniarka ktora sie specjalizuje w ciazach,to powiedziala ze na tym etapie ( 14 tygodni) ona by sie dopiero martwila jakby bylo duzo krwi i mocne skurcze,i mocne bole plecow.teraz to juz taki mini mini porod by byl niestety.inaczej niz w np 8 tyg kiedy ja mialam poronienie zatrzymane i bym nawet nie wiedziala ze cos jest nie tak przez nastepne 2 tygodnie.
Czyli, że organizm wywołałby jakby poród a nie trzymał dziecko w brzuchu np 2 tyg?

reklama
Do góry