reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja cały czas twierdzę,że moja ciąża to sprawka babci 😍 wiedziała ile lat o tym marzę, odeszła 5 sierpnia (w dzień,gdy akurat do niej nie zajrzałam, spóźniłam się 5 minut 🙄 ), cały czas to sobie wyrzucałam, bo z dziadkiem było tak samo, a ze wszystkich wnuków ja byłam z nimi najbardziej związana. Więc po 2 tygodniach od śmierci babci dowiedziałam sie,że jestem w ciąży i pierwsze co pomyślałam to,że tym razem musi się udać, bo ona jednak przy mnie jest 🤍 jak dzidzia będzie dziewczynką to na drugie imię będzie miała Urszula - po babci 😊
Ula- ślicznie 🥰

reklama
Cześć dziewczyny, ja chciałam tylko się pożegnać i życzyć wam wszystkim powodzenia 😉😉😉🤗😊😍
Po wczorajszym dniu nie mam już ochoty tutaj być...widzę, że nie można tu być soba, bo tej, czy tamtej nie odpowiada sposób moich wypowiedzi...uslyszalam tu o pokorze tylko nie wiem w jakiej kwestii miałabym ją wykazywać? 🤔🤔🤔 w kwestii panikowania nad bólem brzucha w ciąży, czy w kwestii moich poglądów, które się nie zmienią? 🤔🤔🤔 @Czarna 36 przeżyłam w życiu bardzo dużo, chociaż Ty uważasz, że jestem taka młoda, że nic o życiu nie wiem...otóż wiem bardzo dużo i śmiem twierdzić, że połowy tego co ja nie przeżyłaś mimo, że jesteś starsza...po wczoraj nie czuję się już tutaj dobrze, miałam kiepską noc i nie chce więcej "powtórki z rozrywki", nie chcę też słuchać tutaj o covidzie, bo mam do niego takie podejście i jak słysze panike odnośnie wirusa i teksty "pewnie mowiłabyś inaczej gdyby to Ciebie lub Twoich bliskich spotkało" to nie powiem co mi się chce zrobić...także jeszcze raz wszystkiego dobrego dziewczyny i miłego dnia 😊😁😉😍🤗
Zobacz jaka masz postawe. Nie zarzucam Ci braku wiedzy życiowej,próbowałam zwrócić na cos twoja uwagę. Nie znasz mnie i nie wiesz co ja przeżyłam, i widzę ze dalej nic nie rozumiesz. Trudno . Dla Ciebie tez wszystkiego dobrego.😊

@Dzidziu Ty mi tu nie wywołuj placków z lasu!!

A ja nie wiem co jest, potrafię zjeść np 5 naleśników, a za 2h jestem głodna jakbym cały dzień nie jadła. Albo potrafię zjeść dużą bułkę na kolację o 20 i o 22 muszę zjeść kolejną :/ Pochłaniam straszne ilości mąki pszennej i węglowodanów, bo niczym nie potrafię się najeść. Jem z 7 posiłków. I na takim jedzeniu nie tyję o dziwo. Tzn na początku ciąży przytyłam 1 kg, a teraz przez kilka tygodni w sumie 0,8 kg.

Rozumiem Cię 👍👍👍!
Zjadlam obiad godzinę temu i juz marzy mi sie hod-dog, burger, frytki, no cos takiego 🙈🙈🙈! Ja w granicach 4-6 i sa dni ze jakos się najadlam, a sa takie jak piszesz, ze po 2h jeść mi sie chce!!!
Placki z lasu 🤣🤣🤣! No muszę zjeść coś mniej zdrowego, dziś taka zachciana! 👍😋😃!

Wow tak samo jak u mnie 🤍 nam również babcia zostawiła mieszkanie - jesteśmy w trakcie remontów i mam nadzieję,że w listopadzie już będziemy na swoim... Wiele osób z rodziny mi już mówiło "ja bym tam nie chciała mieszkać,przecież tam umarła i babcia i dziadek", początkowo faktycznie obawiałam się jak to będzie, ale nie z racji strachu, bardziej po prostu ciężko mi tam było siedziec, bo wszędzie widziałam babcię i wszystko mi ją przypominało.. babcia i dziadek już od lat powtarzali mojej córce,że tu będzie jej domek i bardzo chcieli żebym tam mieszkała 🤍 nie wyobrażam sobie z kolejnym maluchem mieszkać u rodziców.. widocznie tak emiało by
Moja babcia nie umarła w domu a w szpitalu, dziadek umarł w domu. Tez mi wszystko przypominalo babcie, ale po gruntownym remoncie mieszkanie jest całkiem inne tylko klatka i lokalizacja ta sama. Nawet moja mama mówi że już się nie czuje tego mieszkania co było

reklama
Jestem z Ostrowa wielkopolskiego , a na prenatalne jadę właśnie do dr Dudarewicza, podobno to cudowny lekarz, tym bardziej tak niecierpliwie czekam na tę wizytę 😌
O, też jestem z Ostrowa i też byłam na prenatalnych u Dudatewicza - super lekarz, wszystko tlumaczy, opowiada na co właśnie patrzymy i jak mówi, jak rozwija się dziecko :) chyba lepiej nie mogłam trafić z wyborem lekarza :)

Do góry