reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Boże 😭😭😭 Serce pęka a łzy same napływają do oczu podczas czytania tych opowieści. Koszmar 😢
Dlatego zmieniłam szpital przy moim poronieniu leżałam na sali ze starsza Pania a dalej leżały ciężarne, miały takie fajne coś do Łapania się żeby wstac po cc i fotel do karmienia, ordynator do którego chodzę jest super miły i empatyczny a o tamtym szpitalu chce zapomnieć 😊

reklama
Ojej wspolczuje ale jeśli chodzi o ciążę nie martw się, napoczatku ciąży czytałam dużo o tym, że nue wykryli żadnych wpływów tego wirusa raczej zwykla grypa jest groźniejsza niż ten wirus dla dzidzi. Jak zdrowa ciąża to nic nie ruszy :*

Czy któraś z mam ma malutki brzuszek jeszcze lub mało widoczny? Wszystkie macie takie ładne okrągłe ze aż się zaczelam martwić :)
Ja mam taki sredni a jestem 16+0!
To moja 1 ciąża, wiec brzuchal będzie wkrótce 😃👍😍

Kochana, zdania medyków i uczonych, również są bardzo podzielone. Tutaj jest bardzo zdrowa opinia wielu autorytetów z dziedziny medycyny.
Oj, piszecie o tych ciuszkach z Lidla i chyba jeszcze dziś skoczę na mały research 😄😊

Ja też słyszałam, że bodziaki z Lidla są fajnej jakości tylko warto śledzić gazetki lub stronę i iść jak już będą nowe rzeczy bo tak to większość niestety przebrana (przynajmniej u mnie w Lidlu tak jest). Ciekawa jestem czy w tym roku albo na początku przyszłego wsadzą na sklepy coś z bawełny organicznej :)

Ja też słyszałam, że bodziaki z Lidla są fajnej jakości tylko warto śledzić gazetki lub stronę i iść jak już będą nowe rzeczy bo tak to większość niestety przebrana (przynajmniej u mnie w Lidlu tak jest). Ciekawa jestem czy w tym roku albo na początku przyszłego wsadzą na sklepy coś z bawełny organicznej :)
Z tym przebraniem to prawda 😊 Słyszałam, że ostatnio były legginsy ciążowe. Jak poszłam została juz tylko kartka z ceną 😄

Ciuszki z lidla typu dresiki, bluzy, spodenki lubie. Bodziaki niestety nie przypadly mi do gustu. Na moim chudzielcu rozciagaja się na klacie i robi mu się dekold że czasem cyca ma na wierzchu😅 a jemu to pasowalo bo sobie chowal zabawki tam😂

reklama
Cześć Dziewczyny 😊 czytam sobie Was już parę dni i chyba czas dołączyć (jeśli mnie przyjmiecie 😁). Parę słów o mnie: mam 31lat (jakoś staro to brzmi 😂), jestem mamą 8 letniej Oli, choć generalnie to moja 3 ciąża (druga obumarła w 8tc równo 4 lata temu). Już praktycznie pogodziłam się,że Olka zostanie jedynaczką, a tu w najmniej spodziewanym momencie 2 kreseczki, ujrzałam je w swoje urodziny. Termin mam na 30 kwietnia, choć z USG wychodzi ok.26go. Za tydzień jadę na prenatalne do Łodzi i umieram wręcz z niecierpliwosci, a jednocześnie ze strachu aby wszystko było ok.. Ogólnie może to głupie ale 5 sierpnia zmarła moja ukochana babcia z którą mieszkałam całe zycie, i wychodzi na to,że wtedy pojawiła się też nasza dzidzia nr 2, więc wierzę,że to sprawka babci i,że mamy Anioła opiekuna 😁

Do góry