reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Boże 😭😭😭 Serce pęka a łzy same napływają do oczu podczas czytania tych opowieści. Koszmar 😢
Dlatego zmieniłam szpital przy moim poronieniu leżałam na sali ze starsza Pania a dalej leżały ciężarne, miały takie fajne coś do Łapania się żeby wstac po cc i fotel do karmienia, ordynator do którego chodzę jest super miły i empatyczny a o tamtym szpitalu chce zapomnieć 😊

reklama
Ojej wspolczuje ale jeśli chodzi o ciążę nie martw się, napoczatku ciąży czytałam dużo o tym, że nue wykryli żadnych wpływów tego wirusa raczej zwykla grypa jest groźniejsza niż ten wirus dla dzidzi. Jak zdrowa ciąża to nic nie ruszy :*

Czy któraś z mam ma malutki brzuszek jeszcze lub mało widoczny? Wszystkie macie takie ładne okrągłe ze aż się zaczelam martwić :)
Ja mam taki sredni a jestem 16+0!
To moja 1 ciąża, wiec brzuchal będzie wkrótce 😃👍😍

Kochana, zdania medyków i uczonych, również są bardzo podzielone. Tutaj jest bardzo zdrowa opinia wielu autorytetów z dziedziny medycyny.
Oj, piszecie o tych ciuszkach z Lidla i chyba jeszcze dziś skoczę na mały research 😄😊

Ja też słyszałam, że bodziaki z Lidla są fajnej jakości tylko warto śledzić gazetki lub stronę i iść jak już będą nowe rzeczy bo tak to większość niestety przebrana (przynajmniej u mnie w Lidlu tak jest). Ciekawa jestem czy w tym roku albo na początku przyszłego wsadzą na sklepy coś z bawełny organicznej :)

Ja też słyszałam, że bodziaki z Lidla są fajnej jakości tylko warto śledzić gazetki lub stronę i iść jak już będą nowe rzeczy bo tak to większość niestety przebrana (przynajmniej u mnie w Lidlu tak jest). Ciekawa jestem czy w tym roku albo na początku przyszłego wsadzą na sklepy coś z bawełny organicznej :)
Z tym przebraniem to prawda 😊 Słyszałam, że ostatnio były legginsy ciążowe. Jak poszłam została juz tylko kartka z ceną 😄

Ciuszki z lidla typu dresiki, bluzy, spodenki lubie. Bodziaki niestety nie przypadly mi do gustu. Na moim chudzielcu rozciagaja się na klacie i robi mu się dekold że czasem cyca ma na wierzchu😅 a jemu to pasowalo bo sobie chowal zabawki tam😂

reklama
Cześć Dziewczyny 😊 czytam sobie Was już parę dni i chyba czas dołączyć (jeśli mnie przyjmiecie 😁). Parę słów o mnie: mam 31lat (jakoś staro to brzmi 😂), jestem mamą 8 letniej Oli, choć generalnie to moja 3 ciąża (druga obumarła w 8tc równo 4 lata temu). Już praktycznie pogodziłam się,że Olka zostanie jedynaczką, a tu w najmniej spodziewanym momencie 2 kreseczki, ujrzałam je w swoje urodziny. Termin mam na 30 kwietnia, choć z USG wychodzi ok.26go. Za tydzień jadę na prenatalne do Łodzi i umieram wręcz z niecierpliwosci, a jednocześnie ze strachu aby wszystko było ok.. Ogólnie może to głupie ale 5 sierpnia zmarła moja ukochana babcia z którą mieszkałam całe zycie, i wychodzi na to,że wtedy pojawiła się też nasza dzidzia nr 2, więc wierzę,że to sprawka babci i,że mamy Anioła opiekuna 😁

Do góry