Kamiśka :)
Fanka BB :)
No dobra wróżki [emoji23] co powiecie na to , przy pierwszym badaniu moczu pH 7 przy drugim 6,5 a teraz 6 i co Wy na to? [emoji23] Był siurek ale się zmył? [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, nie wiem Klasycznie wizyty powinny co 4 tygodnie się odbywać. I nawet te 4 tygodnie strasznie nam się dłużą... Gosiu, zadaj sobie pytanie czy wytrzymasz do tego 19.11? Jeszcze jednak trochę czasu jest.Aaa Babcia widziałam, ze zaskoczy, sukieneczki itd.
Ooo ja mialam mieć 05.11 u prowadzacej, no ale mam zmianę na inna i kiedy sie umówie, zastanaiwam się bo ostatnie USG mialam 06.10 a połówkowe mam 19.11 czy to dobrze aż tyle czekać? Czy warto isc szybciej? Hm...!
Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwania ja wcześniej nie idę bo uważam, że nie ma takiej potrzeby - w ciąży tak naprawdę powinno się zrobić 3 usg, a reszta to już nasze widzi-mi-się, chyba że są do tego jakieś konkretne wskazania żeby było częściej. Moja przyjaciółka przez cała ciąże miała tylko 4 usg, moja siostra też, także jeśli wszystko jest ok to ja myśle że nie ma potrzeby robić częściej, no chyba że bardzo tęsknisz za Dzidzią, żeby ją znowu zobaczyćAaa Babcia widziałam, ze zaskoczy, sukieneczki itd.
Ooo ja mialam mieć 05.11 u prowadzacej, no ale mam zmianę na inna i kiedy sie umówie, zastanaiwam się bo ostatnie USG mialam 06.10 a połówkowe mam 19.11 czy to dobrze aż tyle czekać? Czy warto isc szybciej? Hm...!
U mnie jest dokładnie tak samo. Spodnie ciazowe=wiekszy brzuch :-) ale to ostatni raz, wiec cieszę się z niego każdego dnia, bo to się raczej juz nie powtórzy ;-)A wg mnie najbardziej jeansy ciążowe podkreslaja. Sukienka jak nie jest obcisła to trochę mi maskuje a jak pierwszy raz weszlam w jeansy ciążowe to od razu taki brzuchol wielki i zauważalny [emoji3]
Ja już miałam 3 potwierdzające ciążę , później w 10 TC przy wizycie , prenatalne , za chwilę kolejne przy amnio , 28.10 wizyta u mojego gin więc też USG będzie , nie wiem jak po amnio czy kontrolnego nie będzie w klinice, a to jeszcze połowy ciąży nie będzie. No ale jak trzeba to trzeba.Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwania ja wcześniej nie idę bo uważam, że nie ma takiej potrzeby - w ciąży tak naprawdę powinno się zrobić 3 usg, a reszta to już nasze widzi-mi-się, chyba że są do tego jakieś konkretne wskazania żeby było częściej. Moja przyjaciółka przez cała ciąże miała tylko 4 usg, moja siostra też, także jeśli wszystko jest ok to ja myśle że nie ma potrzeby robić częściej, no chyba że bardzo tęsknisz za Dzidzią, żeby ją znowu zobaczyć [emoji1]
Ok ok co nie ma być ok [emoji6]Dziewczyny mam taaaaką ochotę na barszczyk z uszkami ! Znalazłam jedno miejsce gdzie są uszka ale z grzybami (podgrzybkami) to chyba ok? myślałam, że te zachcianki to mnie ominą a tu proszę
Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwania ja wcześniej nie idę bo uważam, że nie ma takiej potrzeby - w ciąży tak naprawdę powinno się zrobić 3 usg, a reszta to już nasze widzi-mi-się, chyba że są do tego jakieś konkretne wskazania żeby było częściej. Moja przyjaciółka przez cała ciąże miała tylko 4 usg, moja siostra też, także jeśli wszystko jest ok to ja myśle że nie ma potrzeby robić częściej, no chyba że bardzo tęsknisz za Dzidzią, żeby ją znowu zobaczyć
A Ty jesteś silna i robisz to przede wszystkim dla siebie i swojego spokojuJa już miałam 3 potwierdzające ciążę , później w 10 TC przy wizycie , prenatalne , za chwilę kolejne przy amnio , 28.10 wizyta u mojego gin więc też USG będzie , nie wiem jak po amnio czy kontrolnego nie będzie w klinice, a to jeszcze połowy ciąży nie będzie. No ale jak trzeba to trzeba.
Hehehe u mnie dziś domowy barszcz ale z pasztecikami drożdżowymi z miesem zapraszamDziewczyny mam taaaaką ochotę na barszczyk z uszkami ! Znalazłam jedno miejsce gdzie są uszka ale z grzybami (podgrzybkami) to chyba ok? myślałam, że te zachcianki to mnie ominą a tu proszę