Kamiśka :)
Fanka BB :)
No dobra wróżki [emoji23] co powiecie na to , przy pierwszym badaniu moczu pH 7 przy drugim 6,5 a teraz 6 i co Wy na to? [emoji23] Był siurek ale się zmył? [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę, nie wiemAaa Babcia widziałam, ze zaskoczy, sukieneczki itd.
Ooo ja mialam mieć 05.11 u prowadzacej, no ale mam zmianę na inna i kiedy sie umówie, zastanaiwam się bo ostatnie USG mialam 06.10 a połówkowe mam 19.11 czy to dobrze aż tyle czekać? Czy warto isc szybciej? Hm...!
Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwaniaAaa Babcia widziałam, ze zaskoczy, sukieneczki itd.
Ooo ja mialam mieć 05.11 u prowadzacej, no ale mam zmianę na inna i kiedy sie umówie, zastanaiwam się bo ostatnie USG mialam 06.10 a połówkowe mam 19.11 czy to dobrze aż tyle czekać? Czy warto isc szybciej? Hm...!
U mnie jest dokładnie tak samo. Spodnie ciazowe=wiekszy brzuch :-) ale to ostatni raz, wiec cieszę się z niego każdego dnia, bo to się raczej juz nie powtórzy ;-)A wg mnie najbardziej jeansy ciążowe podkreslaja. Sukienka jak nie jest obcisła to trochę mi maskuje a jak pierwszy raz weszlam w jeansy ciążowe to od razu taki brzuchol wielki i zauważalny [emoji3]
Ja już miałam 3Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwaniaja wcześniej nie idę bo uważam, że nie ma takiej potrzeby - w ciąży tak naprawdę powinno się zrobić 3 usg, a reszta to już nasze widzi-mi-się, chyba że są do tego jakieś konkretne wskazania żeby było częściej. Moja przyjaciółka przez cała ciąże miała tylko 4 usg, moja siostra też, także jeśli wszystko jest ok to ja myśle że nie ma potrzeby robić częściej, no chyba że bardzo tęsknisz za Dzidzią, żeby ją znowu zobaczyć [emoji1]
Ok ok co nie ma być ok [emoji6]Dziewczyny mam taaaaką ochotę na barszczyk z uszkami! Znalazłam jedno miejsce gdzie są uszka ale z grzybami (podgrzybkami) to chyba ok? myślałam, że te zachcianki to mnie ominą a tu proszę
![]()
Ja miałam ostatnie 01.10, a kolejne 12.11 więc praktycznie ten sam oczekiwaniaja wcześniej nie idę bo uważam, że nie ma takiej potrzeby - w ciąży tak naprawdę powinno się zrobić 3 usg, a reszta to już nasze widzi-mi-się, chyba że są do tego jakieś konkretne wskazania żeby było częściej. Moja przyjaciółka przez cała ciąże miała tylko 4 usg, moja siostra też, także jeśli wszystko jest ok to ja myśle że nie ma potrzeby robić częściej, no chyba że bardzo tęsknisz za Dzidzią, żeby ją znowu zobaczyć
![]()
A Ty jesteś silna i robisz to przede wszystkim dla siebie i swojego spokojuJa już miałam 3potwierdzające ciążę , później w 10 TC przy wizycie , prenatalne , za chwilę kolejne przy amnio , 28.10 wizyta u mojego gin więc też USG będzie , nie wiem jak po amnio czy kontrolnego nie będzie w klinice, a to jeszcze połowy ciąży nie będzie. No ale jak trzeba to trzeba.
Hehehe u mnie dziś domowy barszcz ale z pasztecikami drożdżowymi z miesem zapraszamDziewczyny mam taaaaką ochotę na barszczyk z uszkami! Znalazłam jedno miejsce gdzie są uszka ale z grzybami (podgrzybkami) to chyba ok? myślałam, że te zachcianki to mnie ominą a tu proszę
![]()